SömnMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Jesper Parnevik inlagd på sjukhus för operation

07 okt, 2021 
Jesper Parnevik inlagd på sjukhus för operation
Bara veckor efter att Mia Parnevik opererat sin höft är det nu dags för Jesper Parnevik att genomgå en operation. På Instagram delar de med sig av en bild från sjukhussängen och berättar om operationen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: 5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte visste

Mia och Jesper Parnevik är tillbaka i USA efter en sommar i Sverige. Nyligen kunde vi se hur hela familjen Parnevik samlats för att bland annat hänga med Jesper Parnevik på golftävling. Med på resan fanns Mia och Jespers barn Peg, Philippa, Phoenix och Penny, med familj.

Men nu är det annat än roligt familjehäng som syns på deras sociala medier. För ett par veckor sedan opererade sig Mia, och nu är det Jespers tur.

”Vi gör allt tillsammans. Även operationer... Allt har gått bra”, skriver Mia när hon delar en bild på Jesper från sjukhussängen.

Annons

Mia Parneviks höftartros

I slutet av augusti gjorde Mia en höftoperation. Hon har flertalet gånger pratat om sin höftartros, som hon lidit av i flera år. På grund av att hon känt sig för ung för en operation så försökte hon länge leta efter andra vägar att lindra smärtan. Och vissa lösningar fungerade – bland annat en app.

– Jag märkte stor skillnad i smärtan, det var en väldig förändring för mig. Jag har ganska hög smärttolerans. Jag har fött fyra barn utan bedövning, jag vet att jag har hög smärttolerans, men jag märkte att jag blev så mycket bättre, berättade hon i en intervju med Aftonbladet.

Annons

Men trots det blev det en operation ändå, och den gick bra!

Familjen bestående av Jesper Parnevik och Mia Parnevik, med barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.
Familjen bestående av Jesper Parnevik och Mia Parnevik, med barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Jesper Parneviks operation

Så, nu var det alltså Jespers tur att opereras. Och även han har gjort en operation i höften, det förklarar han efter att en av hans följare undrat på Instagram:

”Behövde en ny höft efter alla slagna bollar genom åren...”, svarar han.

Dagen innan operationen delade han med sig av ett klipp på Instagram, där han tar sig fram på kryckor. I inlägget skriver han:

”Vad är dummare än att vi båda går på kryckor samtidigt? Vi har hyrt en bil i två veckor dagen innan operationen”, skriver han och gör klart att varken han eller Mia kommer att kunna köra bilen som de hyrt på grund av sina respektive operationer.

Annons

– Vi gillar tydligen att ha bil fast vi inte kan köra den, säger Mia i klippet.

Foto: TT

TV: Peg Parnevik om uppbrottet, näthatet och hennes nya kärlekBrand logo
TV: Peg Parnevik om uppbrottet, näthatet och hennes nya kärlek
Annons