Höggravida Soraya Lavasanis nya ord innan förlossningen

Allt om Soraya Lavasani
Slå på ljud

Det var i höstas som TV4-profilen Soraya Lavasani, 38, avslöjade att hon är gravid. Tillsammans med maken Ralph Olsson har hon dottern Bianca, 2, och nu ska Nyhetsmorgon-programledaren alltså bli tvåbarnsmamma.

För två veckor sedan gick Soraya på mammaledighet och inför sin sista sändning tillsammans med parhästen Martin Järborg, 40, berättade hon om sina känslor i ett inlägg på Instagram.

”Känns både skönt och surrealistiskt på samma gång. Gäller att ta vara på varje minut ihop med Martin Järborg och resten av proffsen på redaktionen”, skrev Soraya i ett inlägg på Instagram.

Sedan dess har det istället varit Maria Forsblom, 33, som styrt skutan i Nyhetsmorgon tillsammans med Martin varje måndag till onsdag.

Namnvalet till bebisen

När Soraya Lavasani gästade mediaprofilen Nikki Aminis podcast Bulle i ugnen för ett par veckor sedan avslöjade hon hur hon och maken tänker kring namnvalet till barnet.

– Vår dotter heter Bianca och jag vill ha någonting som passar ihop med det. Jag tycker att Winston är ganska coolt och det börjar min man tycka är ganska okej också om det är en kille, sa hon då.

Ralph Olsson hade ett namnförslag som inte riktigt gick hem hos hustrun.

– Framför allt tycker han att om vi får en pojke så ska han heta Ralph. Är inte det jättekonstigt?.

Soraya Lavasanis nya bilder

Nu återstår det bara dagar innan Soraya ska bli mamma för andra gången. Under mammaledigheten har hon passat på att bli fotograferad för att föreviga gravidmagen och på Instagram delar Nyhetsmorgon-profilen nu med sig av resultatet.

”Inte långt kvar nu. Är så glad att vi valde photema som vår bröllopsfotograf. Sen dess har hon förevigat många viktiga stunder i vårt liv. Tack”, skriver Soraya Lavasani intill ett bildspel.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna uppskattar de vackra gravidbilderna.

”Såååå fiiiin!!”, skriver TV4-kollegan Rania Shemoun Olsson.

”Men vad fort tiden har gått Härligt, grattis”, hälsar Idol-profilen Kishti Tomita.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Läs mer:

Gravida Soraya Lavasanis vändning med dottern efter kritiken

Soraya Lavasanis nya avslöjande om graviditeten

Soraya hyllas för inlägg på Instagram – Inget filter bara mammaverklighet

Utvald läsning