Här kan du lära dig att onanera – på universitetsnivå

30 apr, 2018 
Ta med dig en handduk och spegel och lär dig att tillfredsställa dig själv – på universitetet. Ett gäng tyska studenter anordnade en workshop på temat onani – och platserna tog slut i ett nafs.
Annons

Handduk, en liten spegel och glidmedel. Det är allt du behöver för att vara med på den kontroversiella workshoppen i tyska Bielefeld. Kursen innehåller trots allt både teoretiska och praktiska element.

Det är ett gäng studenter på universitetet som ligger bakom idén, och tanken är att introducera kvinnor för just onani, skriver Daily Mail.

Workshoppen var en del av en temavecka, Action Week, som anordnas av studensföreningen. Slagorden för veckan var ”Samhället. Skapar. Kön.”

På organisatörernas Facebook-sida står det att workshoppen är tänkt att leda till upplysning, men även att stärka kvinnorna som deltog.

Platserna till kursen sålde slut nästan på direkten.

Läs också: Sexhjälpmedel – vanliga frågor och svar

Initiativet har dock fått kritik, bland annat från de tyska Kristdemokraterna, som ifrågasätter som pengarna i studentföreningarna verkligen går till vad de är tänkta för.

Universitetet i Bielefeld svarar att eftersom workshoppen är ett studentinitiativ så har man varken insyn eller ansvar för innehållet.

Källa: Daily Mail Foto: IBL

Annons