Gravida Soraya Lavasanis vändning med dottern efter kritiken

Soraya Lavasanis kamp inför direktsändningen av TV4:s Nyhetsmorgon
Slå på ljud

I juni 2017 blev TV4:s Soraya Lavasani, 37, mamma för första gången åt dottern Bianca. Hon avslöjade graviditeten i direktsända Nyhetsmorgon, ett beslut som fattats efter påtryckningar från TV4-tittarna.

– Som offentlig person är man ju i rampljuset och jobbar man på tv så är det ju många som tittar, så jag hade ju fått ganska mycket kommentarer från tittare ganska tidigt i min graviditet att ”Oh, är det någonting på gång?”. Men jag var inte redo att berätta det själv och jag ville gärna veta att allt såg bra ut och att vårt barn var friskt innan jag berättade, sa hon då i Mamapodden.

Nu väntar Soraya Lavasani och kärleken Ralph Olsson sitt andra barn! Även den glada nyheten delades med tittarna när Soraya Lavasani programledde Nyhetsmorgon.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.

Den lilla är beräknad att komma till världen i april nästa år.

Uppmaningen till andra

Som offentlig mamma får man ibland ta emot kritik för hur man är som just mamma – något som Soraya Lavasani också fått smaka på.

– Det har varit lite sådant. Under Biancas första år exponerade jag henne rätt mycket på Instagram och hon var med på Nyhetsmorgon. Efter det har jag varit restriktiv för hennes skull eftersom hon inte har valt att vara offentlig. Men hon är en jättestor del av mitt liv och hon finns i mitt flöde men jag är ganska försiktig med vad jag lägger ut kring henne, säger Soraya Lavasani till Aftonbladet.

Även om Soraya misstänker att många vill väl så uppmanar hon andra att sluta lägga sig i någon annans föräldraskap.

– När jag la ut lite grejer första året så kunde det komma lite som ”vet du att det blir väldigt varmt i vagnen?” och så. Jag kan förstå att det finns en slags välmening, men jag tycker vi ska skippa sådant där, fortsätter hon till tidningen.

FOTO: TT

Läs mer:

Soraya Lavasanis nya avslöjande om graviditeten

Soraya hyllas för inlägg på Instagram – ”Inget filter bara mammaverklighet”

TV: Soraya överraskar kollegorna – med bebisen

Utvald läsning