Gravida Carin da Silva ryter ifrån: ”Sluta kalla mig tjockis”

I mars gick Carin da Silva ut med den glada nyheten att hon och maken Niklas Persson väntar sitt andra barn och att sonen Theo, 2, ska bli storebror.

Barnet – en pojke enligt ultraljudet – beräknas komma i september, men hon får inte bara lyckönskningar från sin omgivningen. I sin blogg berättar tv-profilen att hon ständigt får utstå kommentarer om sin gravidkropp. Nu har hon tröttnat.

– Min mage är rätt stor, det vet jag. Jag ser den varje dag hela tiden. Från vecka 22 har jag fått höra ”Jag ser att det är dags snart”. Nej, det är det inte, svarar jag då. Det är jättelångt kvar! skriver hon.

”Hallå tjockis” får Carin bland annat höra varje dag.

– Jag vill svara: Jag är inte tjock, jag är gravid! Vad är din ursäkt?

Läs även: Karin Adelsköld fick nog av kroppshetsen – nu gör hennes bikinibild succé

Många ifrågasätter också om hon verkligen bara väntar ett barn och inte tvillingar och säger att hon ser så stor ut, trots att det är långt kvar till födseln.

– Jag vill svara: Vad tror du din jäkla idiot? Jobbar du som barnmorska? Man är ju aldrig så känslig som när man är gravid. Jag kommer på mig själv med att försvara mig innan de ens har sagt något. Det är ju helt sjukt egentligen!

Läs även: Emil bar högklackat på jobbet – för att belysa ett stort problem

Trots alla kommentarer om utseendet älskar Carin sin mage.

– Varför? Jo, för att det ligger en bebis där inne. En bebis som jag och min älskade Niklas skapat. Det är så jäkla häftigt hur kroppen funkar och att den funkar. Jag är väldigt tacksam!

Heja Carin!

Läs även: Mzznakis förlovningsfoto hånades på nätet – här är hennes svar på tal

Utvald läsning