Efter missfallen – Fredrik Eklund ska bli pappa

Så sent som förra veckan kunde Hänt meddela att Fredrik Eklund, 40, snart kommer droppa ett glädjande besked. Det handlade om att bli förälder och då kunde stjärnmäklaren berätta att han och maken Derek Kaplan, 42, var på god väg. Detta efter att ha börjat om med processen att hitta en ny äggdonator, surrogat och doktor, sedan de vid tidigare försök drabbats av missfall.

Läs också: Pappa, jag vet att du älskar mig, men snälla – tänk på det här

Och nu har beskedet alltså kommit – paret väntar tvillingar.

”Vi har blivit välsignade två gånger om – vi är sex månader gravida med tvillingar,  en pojke och en flicka!”, skriver Fredrik på Instagram.

Fredrik som gifte sig med sin Derek 2013, berättar i en intervju med tidningen People, om hur de fick veta att de är gravida i samband med att de i april firade Eklunds 40-årsdag i Paris.

– Det kändes som att det var meningen, vilket är svårt för mig att säga eftersom det har varit svårt, säger Fredrik.

Nej, vägen till graviditeten har inte varit helt enkel för paret. Efter att ha drabbats av två missfall, började Fredrik nästan ge upp hoppet.

Läs också: Pappans bilder med dottern tar nätet med storm!

– Varje gång jag gick in på Facebook eller Instagram, kändes det som att det enda jag såg var leende bebisar. Jag blev ständigt påmind om att det fanns ett hål mellan var jag var och var jag ville vara, berättar han för People.

Men nu har den tuffa tiden alltså övergått i dubbel babylycka.

Stort grattis önskar vi på MåBra!

Foto: IBL, Instagram

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Äntligen! Här är första bilden på Beyoncés tvillingar 

Läs också: Äntligen! Här är första bilden på Beyoncés tvillingar 

 

 

Utvald läsning