FörkylningHuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig mat

Designat wifi-system ger dig kontroll över barnens surf

31 okt, 2017 
https://image.mabra.com/image-6446184?imageId=6446184&width=1320&height=689
Joel Linde
Google Wifi är ett snyggt system som vi utan problem har ståendes framme, och som tillåter dig att styra precis var och när barnen ska ha tillgång till internet.
Annons

Google är i mångas ögon en sökmotor och inget annat. Men de senaste åren har de utvecklat mer och mer hårdvara. Du kanske känner till Google Chromecast som gör att du kan streama innehåll från dator eller mobil till tv:n, deras smarta telefon Google Pixel – och nu även deras designade system för trådlöst internet, Google Wifi.

Läs också: 5 tips för dig vars barn använder internet 

Det som gör detta system speciellt är först och främst den snygga designen som gör att vi inte behöver gömma undan det under en säng eller i ett skåp och tappa mycket av prestandan på köpet.

Den andra stora fördelen är att flera enheter kan placeras ut i hemmet för att styra var och när det ska finnas uppkoppling. Vill du till exempel förhindra att barnen har tillgång till internet på nätterna kan du stänga av täckningen till deras rum, manuellt eller via schemalagda tidpunkter.

Läs också: Skydda ditt barn på nätet – 8 tips

Annons

Google Wifi kommer med 1, 2, eller 3 ankarpunkter, och i de fall du använder flera kan du också styra vilken av dem som ska prioriteras. Det är perfekt ifall du ska streama en film och vill vara säker på att du får tillräckligt med hastighet. Använder du flera ankarpunkter kan du också se till att du aldrig tappar täckning någonstans i huset. Går du till exempel runt med telefonen i huset kommer Google Wifi att byta över till att sända från den ankarpunkt som ger dig bäst signal.

Läs också: Nätmobbning – så pratar du med ditt barn

Det finns många smarta funktioner med Google Wifi som garanterat kommer underlätta i det lite större hemmet, särskilt om du har barn!

Artikeln publicerades först på Residence.

 

Annons