Camilla Läckbergs sorg efter jobbiga orden till dottern

Slå på ljud

Författaren Camilla Läckberg, 45, är deckardrottningen som har sålt miljoner böcker världen över, mest känd är hennes deckarserie om Fjällbacka. Tillsammans med maken Simon Sköld, 32, fick hon dottern Polly för fyra år sedan.

Camilla Läckberg, Simon Sköld och dottern Polly

Camilla Läckberg, Simon Sköld och dottern Polly. FOTO: Karin Törnblom/TT

Dagen då Polly fyllde två år så delade Camilla med sig av bilder från tiden då paret väntade sin första gemensamma dotter. Gravidbilder på henne och Simon tillsammans som hon delade fick en del av följarna att ställa sig kritiskt mot henne, eftersom paret var klädda i underkläder.

Camilla svarade på kritiken med orden: ”Var absolut inte särskilt många kritiska kommentarer till förra gravidbilden. Mest kärlek”. Hon fortsatte även förklara hur förvånad hon blivit över att år 2018 fortfarande få kritiska kommentarer om att hon borde skyla sig, mesta dels från kvinnor.

Med andra ord tog Camilla kritiken med en klackspark som vanligt, den starka kvinna som hon är.

Beskedet om dotterns firande

När det var blev dags för Pollys fyraårskalas var det inget glatt inlägg som delades från Camilla Läckberg.

Med en vacker bild på Polly berättar Camilla under söndagen för sina följare att dagen egentligen var tillägnad Pollys födelsedagskalas. Dagen skulle tillbringas med alla barn och vuxna som hon älskar, men att de ställt in sedan ett tag tillbaka på grund av omständigheterna.

”Vi hade oxå lovat henne ‘pyjamasparty’ med tjejerna i klassen på förskolan. Hon har längtat i ett halvår. Med en blivande 4-årings frenesi. Nu måste vi berätta för henne att det inte blir av”, skriver Camilla på Instagram och fortsätter:

”En droppe i havet jämfört med vad många andra nu drabbas av. Vi vet det. Men ändå. En 4-årings besvikelse krossar mamma- och pappahjärtat”.

Camilla Läckberg poängterar dock att de kommer göra allt de kan för att försöka göra Pollys födelsedag fantastisk hemma på onsdag.

Stödet från följarna

Camillas följare visar både kärlek och hängivenhet till författaren efter det öppna inlägget om dottern.

”Stackars lilla Polly, ni får ordna ett dunderkalas när detta är över”, skriver en.

”Förstår precis den känslan! Hoppas ni får en fin dag. Och så kan ni ta igen det förhoppningsvis snart”, fyller en annan i.

FOTO: Björn Larsson Rosvall/TT, Instagram

Läs mer:

Camilla Läckbergs om viktkomplexen – och hånen efter Skavlan

Camilla Läckbergs nya insikt om 3-åriga dottern Polly

Camilla Läckbergs tårar efter orden om pappan