HuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig matPollenallergi

Björn Natthikos känslosamma inlägg: "Tack och förlåt"

17 jan, 2022 
Björn Natthiko har ett sätt att uttrycka sig som går rätt in i hjärtat – det visar inte minst hans senaste Instagram-inlägg. Nu har han somnat in.
Annons


Uppdaterad 18/1 2022: Den 17/1 somnade Björn Natthiko in.

Det är många som följt Björn Natthikos kamp mot sjukdomen ALS – och för inte så länge sedan höll han en kombinerad farväl- och 60-årsfest.

Han är öppen med att hälsan blivit allt sämre – och skriver nu ett vackert och känslosamt inlägg på Instagram.

TV: Björn Natthiko Lindeblad död 60 år gammalBrand logo
TV: Björn Natthiko Lindeblad död 60 år gammal

Björn Natthikos känslosamma inlägg

Han inleder inlägget:

"I min situation går förstås tankarna ibland till allt som skulle kunna göras och sägas innan Helios flyger över himlavalvet i sin vagn för sista gången så jag ser det."

Och fortsätter med ett tack – och förlåt:

"Tack alla ni som öppnade en dörr när jag behövde det. Ni som stod mig bi, i regn och i solsken. Ni som skrattade med mig, lyssnade på mig, gav mig era förtroenden, gjorde generösa gester, trodde på mig, uppskattade och uppmuntrade mig, uttryckte er specifika tacksamhet, och fick mitt liv att kännas rikt, till och med välsignat, på dessa och tusen andra sätt.

Annons

Förlåt alla som nån gång känt sig förbisedda, missförstådda eller trampade på tårna av mig. Det var nästan alltid oavsiktligt."

Björn Natthiko Lindeblad valde att lämna chefsjobbet i finansvärlden för att bli buddhistmunk i Thailand, något han var mellan 1992–2008. Det var också när han anslöt sig till den thailändska skogstraditionen som han fick namnet Natthiko. Det betyder ”den som växer i visdom”.

Måndagen den 17 januari 2022 somnade Björn Natthiko in, omgiven av sina närmaste. Vila i Frid!

Foto: TT

Se också: Björn Natthiko Lindeblad om sjukdomen ALSBrand logo
Se också: Björn Natthiko Lindeblad om sjukdomen ALS
Annons