FörkylningHuskurerOnt i magenTarmproblemBenskörhetKlimakterietNyttig mat

7 inspirerande och peppande träningskonton att följa på Instagram

15 feb, 2017 
AvMikaela Råberg
Oavsett om du behöver hjälp för att komma igång eller bara behöver hitta tillbaka till träningsglädjen igen kan de här peppande kvinnorna på Instagram hjälpa dig i rätt riktning.
Annons

Träning är för alla, oavsett ålder, bakgrund eller hur du ser ut. De här inspirerande kvinnorna på Instagram har alla olika intressen, men en sak har de gemensamt. De står för kroppspositivism och träningsglädje.

1. louisegreen_bigfitgirl

Louise Green är plus size-tränare, triathlet och förespråkar kroppspositivism, så det är inte så konstigt att förstå att hon blivit en stor fitnessförebild. Med sina bilder vill hon visa att alla kan träna och leva ett hälsosamt liv – oavsett hur man ser ut. Hon har även skrivit boken Big Fit Girl.

Foto: Instagram/louisegreen_bigfitgirl

2. Crazycurvy_yoga

Brittany Danielle är yogainstruktör och plus size-modell och på Instagram visar hon att det inte finns några dåliga ställen att göra yoga på.

Annons
Foto: Instagram/crazycurvy_yoga

3. mynameisjessamyn

Jassamyn Stanleys flöde består till stor del av yoga, men hon bjuder även på andra typer av inspirerande träningsbilder, videor och kroppspepp.

Foto: Instagram/mynameisjessamyn

4. leah_bpathletes

Triathleten Leah Gilbert har träning både som intresse och arbete. Hon har bland annat grundat sajten Body positive athletes, är löparcoach och fitnessinstruktör. På Instagram delar hon mestadels med sig av sin träning.

Annons
Foto: Instagram/leah_bpathletes

5. CeCe Olisa

CeCe Olisa bloggar om träning, hälsa och mode på Instagram och postar hon allt som har med det att göra. Så oavsett om du behöver inspiration i kläd- eller träningsväg så hittar du det hos CeCe.

Foto: Instagram/ceceolisa

6. glitterandlazers

Med en stor dos humor postar Glitter både komiska och seriösa bilder när hon tränar. Utöver fitness är hon en modefantast och älskar att resa, så Instagramflödet bjuder även på dessa ämnen.

Annons
Foto: Instagram/glitterandlazers

7. i_am_couture

Jada Hudson grundade Curvy Girls Pole, en rörelse för kvinnor att hylla sina kroppar, inspireras och dela kärleken för poledance. Jada testade poledancing för första gången 2014 och sedan dess har hon varit fast. På Instagram bjuder hon på såväl bilder som videor från sin träning.

Foto: Instagram/i_am_couture

Läs också: Yoga fick henne att börja älska sin kropp – nu hyllas hon av tusentals

Annons

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons