Artikeln innehåller reklamlänkar

5 smarta sportarmband till mobilen för alla tillfällen

Mobilhållare till träniningen

Hösten är här på riktigt och det är hög tid att fokusera på gamla och nya vanor igen. Kanske är det även nu som motivationen till träning är på sin topp? Om du har bestämt dig för att börja röra på dig, oavsett på vilket sätt så finns det vissare saker som gör det lite roligare.

Att till exempel lyssna på din favoritmusik, en podd eller en bra bok medan du tränar kan verkligen göra stunden på löpbandet lite lättare. Dock kan det ibland vara svårt att ta med mobilen eller den teknik du lyssnar på till gymmet eller ut i naturen. För hur förvarar man den egentligen? De flesta träningstights har någon form av ficka där bak som är en bra förvaring för en eventuell nyckel. Men under ett svettigt träningspass kanske det inte alltid känns så fräscht att lägga mobilen där.

Så, om du inte har en smart ficka på sidan av byxbenet eller trådlösa hörlurar och någonstans att lägga mobilen finns det en annan sak som kan underlätta. Nämligen en hållare till mobilen som du enkelt fäster på armen.

Tips! Dessa armband passar inte bara till de svettiga tillfällena ute i spåret eller på gymmet. De kan även vara din bästa vän när du tar en cykeltur, när du dammsuger hemmet eller när du ska gå till tvättstugan.

Fem mobilhållare som passar till träningen

Nike sportband till Iphone

Rosa sportarmband anpassad för smartphones. Finns i flera färger, från Nike. Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com).

Hållare till mobilen med ventilerande mesh

Hållare till mobilen med justerande kardborreband och ventilerande mesh, från Adidas. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Hållare till mobilen under träningspasset

Mobilskal som håller i mobilen under träningspasset anpassad för smartphones exempelvis Iphone 6, från SOC. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Mobilhållare till smartphone

Mobilhållare som ska passa till de flesta smartphones, från Nike. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Sportbälte till iphone

Sportbälte med ficka för telefon och annat som är anpassade för mobiler med skärmstorlek upp till 4,7, från Celly. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

Läs mer:

11 snygga träningstights under 300 kronor

12 snygga träningsväskor att ha till gymmet – och jobbet 

14 snygga träningsjackor till hösten 2019