Artikeln innehåller reklamlänkar
SömnMindfulnessOnt i magenMunhälsaVätskebrist

10 diskreta sexleksaker som ingen kommer att märka

26 okt, 2018 
AvKatarina Mattsson
10 diskreta sexleksaker
Sexleksaker finns i alla möjliga former, storlekar och färger. Men när barnen går igenom lådorna eller svärmor kommer på besök och du glömt din vibrator framme önskar du inget hellre än att den såg ut som ett äpple.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Vibrerande kaninöron som kittlar på precis rätt ställe, roterande huvuden med pärlor för extra stimulans och realistiska kopior av manslemmar som inte lämnar några frågetecken om vad de är till för. Idag är utbudet oändligt för den som är leksugen i sängkammaren.

Men ibland kan det vara en fördel med diskretion. Till exempel om du glömt din vibrator framme när svärföräldrarna kommer på besök. Eller när du reser och vill att den ska få plats i handbagaget. Eller när du vill att den ska vara tyst så att du inte väcker din partner…

Oavsett anledningen, här är tio sexleksaker som på olika sätt är diskretare än vanligt.

1. Klitorisvibratorn Ora 2, Lelo

Ora 2 lelo

ORA 2 är en prisvinnande klitorisvibrator men den ser mer ut som ett smycke än en sexleksak. Den snurrar och vibrerar runt klitoris och rörelserna justeras genom hur hårt du pressar den mot dig. Tillverkaren Lelo kallar tekniken ”Tickle & Tease” och den ska efterlikna tungrörelser. Här kan du köpa den  (reklamlänk)

Annons

2. Fingervibratorn Love Buzz, RFSU

love buzz sense me rfsu

Fingervibratorn Love Buzz har fyra olika hastigheter, är vattentålig och räcker till 45 minuters njutning åt gången. Liten och enkel att ta med. Här finns den att köpa (reklamlänk)

3. Hjärtformad minivibrator, Rianne S

Rianne S Heart VIbrator pink

Den här hjärtformade minivibratorn i silikon är bara fem centimeter och väger 25 gram. Gullig, ovanlig form och låg ljudnivå. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

4. Minivibratorn Foxy Pocket, Tickler

foxy pocket vibrator läppstift

Foxy Pocket från svenska Tickler har formen av ett läppstift och passar bra i necessären. Tio vibrationsprogram. Här kan du köpa den (reklamlänk)

5. Tryckvågsvibratorn Pro Traveler, Satisfyer

Satisfyer Pro Traveler, Satisfyer
Satisfyer Pro Traveler, Satisfyer i ask

Tryckvågsvibratorn Pro Traveler har elva program och en extra tyst motor. Motorn blir mer intensiv under vatten och får därför gärna följa med ner i badkaret. Med locket på ser vibratorn ut som en vanlig snygg ask. Här finns den att köpa (reklamlänk)

Annons

6.Vibratorn Forbidden Fruit, Rianne S

Forbidden fruit med box

Forbidden Fruit är en vibrator för yttre stimulans i formen av Paradisets förbjudna frukt. Med äpplets stjälk växlar man mellan sju vibrationsprogram och fem intensiteter. Äpplet laddas i sin förvaringslåda och har ett reselås som förhindrar att den av misstag slås på när du reser. Här kan du köpa den (reklamlänk)

7. Klitorisvibrator, Klittra of Sweden

Klitorisvibrator Klittra of Sweden

Den här vibratorn från svenska Klittra fylls med glidmedel och rullas över klitoris samtidigt som den vibrerar för att efterlikna oralsex. Förväxlande lik en vanlig deodorant och därför lätt att ha framme. Här finns den att köpa

Annons

8. Trådlösa vibratorn Bnaughty Classic, B Swish

Svart trådlös vibrator med snöre Bnaughty Classic Unleashed, B Swish

Bnaughty Classic Unleashed är trådlös, har snöre och en fjärrkontroll som gör den passande för parlek. Fem olika program. Vattentät och finns i diskret svart. Här kan du köpa den (reklamlänk)

9. Fingervibratorn Ingrid, Belladott

fingervibrator ingrid

Ingrid är tillverkad i ett böjligt material, har tre olika program och träs på fingret. Vattentät, batteridriven och lättpackad. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

10. Halsband med vibrator, Crave Vesper

crave_vesper runt halsen

Vesper är något så unikt som ett vibratorhalsband. Den stilrena designen i rostfritt stål gör att de flesta kommer tro att det är ett vanligt halssmycke.  Tystlåten med fyra olika program. Här finns den att köpa

 

Läs också

3 myter om äldre kvinnors sexliv

Gynekologen: Sex hjälper mot torra slemhinnor och klåda

Så förändras sexlivet när du får barn

 

Annons