BMIGå upp i viktGå ner i viktLCHFPeriodisk fastaFettförbränning

Stylisten Jonas Hallberg tar hjälp av ViktVäktarna: "Mina värden är katastrof"

02 dec, 2019 
AvMåBra
Jonas Hallberg ska gå ner i vikt med hjälp av ViktVäktarna
Det goda livet har en baksida, nu tar stjärnstylisten tag i sina dåliga värden.
Annons

Svenska Hollywoodstylisten Jonas Hallberg, 48, arbetar till vardags med kändisar som Catherine Zeta-Jones, Cameron Diaz, Charlize Theron och Scarlett Johansson. Ett hektiskt och glamouröst liv med mycket resor, restaurangbesök och fester. Men också ett liv som tär på hälsan har det visat sig.

När Jonas Hallberg gjorde en hälsokontroll upptäcktes både kolesterol- och blodfettsvärden högt över den rekommenderade gränsen. Dessutom dras han med en övervikt som riskerar att påverka hans livskvalitet

–  Min morfar dog av svagt hjärta när han var lika gammal som jag är nu – det skrämmer mig. Nu är jag nyskild och livet tar en ny början. Jag vill bli mitt bästa jag, säger Jonas Hallberg.

Till sin hjälp har han WW ViktVäktarna, som tidigare arbetat med profiler som Shirley Clamp, Anders Bagge och Adam Alsing. Tillsammans ska de hjälpa Jonas att tappa över 20 kilo, med målet att kunna slänga medicinburkarna.

Annons

Fler män använder vikttjänster

Och andelen män som använder vikttjänster har ökat, enligt WW ViktVäktarna. Bara det senaste året har antalet manliga medlemmar i Sverige ökat med 20 procent.

– Jag tror att det beror på att vi har ett så pass heltäckande hälsoerbjudande. Män vill inte banta, de vill ha hjälp att bli sunda. Viktminskningen kommer på köpet, säger Ulrika Ennen, vd på WW ViktVäktarna i Sverige.

Jonas Hallberg kommer att dokumentera sin hälsoresa på sitt Instagramkonto @stylistjonashallberg

Biggest Loser VIP

Jonas Hallberg har delat med sig av sin hälsoresa tidigare. 2017 deltog han i tv-programmet Biggest Loser VIP. Jonas åkte ut efter första omröstningen och säsongen vanns av Anna Book. Det var inte träningen eller kosthållningen som var den största utmaningen under inspelningen enligt Hallberg:

Det var JÄVLIGT jobbigt på slottet ärligt talat…. Men INTE träningen, kosten, tävlingarna och allt som handlade om vårat nya sunda levende…. Däremot att behöva hänga med vissa av dessa deltagare 24 timmar per dygn var ”LITE” väl mycket…. hahaha OMG!!!!  Inga namn nämnda!!!!”, skrev Jonas Hallberg då på instagram.

Läs mer

Vill du gå ner i vikt? Här hittar du dieterna och tipsen som kan hjälpa dig

Negativa kalorier: Maten som bränner mer kalorier än den ger

 

Annons