TräningspeppTräningsprogramTräna utomhusVandringYoga

PT-Leila: Smygträna är den nya heta rörelsen!

17 dec, 2016 
"Rörelsen du får in i vardagen är guld värd" skriver personliga tränaren Leila Söderholm. Haka på vår gemensamma kampanj här!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Vi tränar allt hårdare och det öppnas gym i varje gathörn. Men ändå finns det allt fler människor som inte rör på sig alls – och klyftan mellan de båda grupperna ökar.

Ickemotionärerna känner sig misslyckade redan från början, eftersom de dagligen matas på sociala medier med elitmotionärernas högt uppsatta mål – bilder från svettiga crossfitpass eller hur de ligger i en hög ute i skogen efter ett armyfitnesspass.

Hur ”creddigt” känns det då att cykla till jobbet eller att ta en promenad på lunchen och vara nöjd med det? Men vet du vad? Det häftigaste och coolaste vi kan göra ur hälsosynpunkt är just att smygträna! Rörelsen du får in i vardagen är guld värd.

Gå alltid i alla trappor, stå upp så mycket som möjligt, gå eller cykla dit du ska. Bestäm dig för att samla hjärtslag varje dag genom att få upp pulsen. Spring snabba steg på stället, riv av några benböj när grytan står på spisen och gör utfallsgång till kylskåpet.

Annons

Fira varje gång du har glömt något i ett annat rum, för det innebär smygträning – helt gratis! Så lite som en bensträckare varje timme har visat sig minska midjemåttet med 4 centimeter, enligt en studie i USA.

Smygträna är det nya starka! Det är ”creddigt” att gå omkring med hjälmfrisyr och röda kinder efter en cykeltur till jobbet, det är coolt att göra armhävningar mot väggen vid kaffeautomaten. Det är respekt att vara den som frivilligt hämtar upp saker ur förrådet bara för att få in några extra trappsteg i vardagen.

Smygträning är något vi kan göra hela livet, oavsett form, ålder eller vana. Varje steg, varje extra hjärtslag och varje rörelse räknas. Samla på dem och lägg ut dem på Facebook för att hjälpa andra att förstå att smygträna is the shit!!

Smygträna med MåBra och Leila Söderholm!

Träna hemma och gå ner i vikt!

Missa inte vår roliga kampanj Hela Sverige Smygtränar! MåBra vill få svenskarna på fötter, därför lanserar vi nu hashtaggen #smygträna – som vi vill att du och alla andra använder i sociala medier! Häng med från början och gå med i Leila Söderholms facebookgrupp SmygtränaTillsammans med tusentals nya träningsvänner kan du enkelt få och dela med dig av smarta smygträningsknep.

Under januari 2017 händer det massor av spännande saker i Facebook-gruppen, på Instagram och på sajten. Häng med redan i dag för roligaste och enklaste genvägen till toppformen 2017!

Läs mer här: Hela Sverige smygtränar – haka på årets roligaste kampanj!

 

Annons