Träna hemmaTräningspeppTräningsprogramTräna utomhusVandringYoga

MåBra:s löparskola - 10 km på 10 veckor!

19 maj, 2013 
Spring med MåBra-laget!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

”Alla kan springa” lovar Kristina Rosenberg, ansvarig för MåBra:s löparskola. Här är programmet som får dig att springa tio kilometer!

Kristina Rosenberg, vår löpande bloggerska, har skapat ett program exklusivt för våra läsare. Ett tydligt schema med målet att springa en hel mil inom peppande räckhåll!

Oavsett om du tränar med MåBra-laget inför Tjejmilen – eller vill riva av en mil i löparspåret på egen hand – är Kristinas program enkelt att följa!

Det är extra mycket spring på jobbet just nu. Merparten av redaktionen tränar nämligen inför Tjejmilen – som MåBra också sponsrar i år! Vill du också springa eller gå den fina sträckan på Djurgården i september? Anmäl dig via oss så har du chansen att få en fin löpartröja från Röhnisch på köpet!
Jag hänger på!

 

redaktionen.mabra.com skriver vi om våra framsteg i träningen inför Tjejmilen. Våra erfarenheter och inställningar till löpning skiljer sig ordentligt från person till person. Klicka dig in och läs om peppande framgångssagor, dråpliga snubbelrundor och värdefulla kom i form-tips. Varje vecka tar en ny lagmedlem över stafettpinnen för bloggen, passa på att bekanta dig med oss alla!

På bloggen hittar du också roliga tävlingar – håll utkik!

>> till bloggen!

Du är bara 10 veckor från att klara av en hel mil i löparspåret! Med MåBra:s enkla program växlar du upp formen vecka för vecka i ett lagom tempo. Klicka på länken nedan för att se upplägget!

>> till MåBra:s löparskola

Annons