Träna hemmaTräningspeppTräningsprogramTräna utomhusVandringYoga

Jessica Almenäs om nya skadan: “Är det såhär att bli gammal?”

25 jan, 2022 
jessica-almenäs-skadad-
Precis efter att hon var tillbaka på banan igen efter operationen skadar sig Jessica Almenäs igen.
Nu berättar hon om smärtsamma olyckan.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: Jessica Almenäs 5 saker du vill vetaBrand logo
TV: Jessica Almenäs 5 saker du vill veta

Programledaren Jessica Almenäs, 46, tränar inprincip varje dag, men under hösten stötte hon på patrull i form av en ilsken knäskada. Vilket gjorde att Jessica Almenäs inte fick röra på sig i den mån hon ville.

”Har dragit till knäet igen och ligger nu här med stora smärtor. Så nu har jag bestämt mig. Det blir operation nästa vecka. Har försökt undvika det men finns inga alternativ tyvärr”, uppdaterade hon på sina sociala medier i november samtidigt som hon gjorde klart att det rörde sig om en meniskskada hon drog på sig efter en basketbollsmatch.

Tillbaka på banan efter operationen

Efter operationen gällde sex veckors rehab för Jessica Almenäs innan hon fick ge sig ut och träna hårt igen, och när dagen var kommen var hon lycklig.

Annons

”Äntligen äntligen kan jag spela basket igen! Mitt roligaste i livet ju! Och på lördag är det match igen. Peppen peppen!”, berättade hon i samma veva som hon fick börja spela basket med sitt lag Kungsholmen som spelar i division tre.

Jessica Almenäs skadad igen

Men det hann knapp gå någon tid alls innan det att programledaren drabbades av ännu en smärtsam skada under en basketmatch.

”Jag hade ju precis kommit tillbaka efter knäoperationen och då kommer nästa smäll som ett brev på posten. Har haft ont i rumpan hela veckan, men har varit hos naprapat och fått behandling två gånger och det kändes lite bättre så jag bestämde mig för att spela match igår trots allt.”, bloggar Jessica Almenäs nu och fortsätter förklara att hon redan under uppvärmningen märkte att något var fel, men att hon valde att köra på ändå.

Jessica Almenäs om smärtan: ”Jag hatar det”

”Något drog till något i baksida lår”, skriver hon samtidigt som hon gör klart att det inte var ett smart beslut att spela matchen eftersom smärtan var så påtaglig.

”Har sen inte sovit inatt på grund av smärta och nu kan jag inte ens sitta och knappt gå. Är så trött på att vara skadad och vill bara grina nu. Hatar rehab, hatar att ha ont, hatar att inte kunna träna. Förstår inte varför kroppen motarbetar mig så? Är det så här att bli äldre, att allt bara ska gå sönder? När det ena väl har läkt i snigelfart så får man direkt en skada nån annanstans.”

Foto: TT/Instagram

Se också: Kändisarna som fyller jämnt under 2022Brand logo
Se också: Kändisarna som fyller jämnt under 2022
Annons