Artikeln innehåller reklamlänkar
Träna hemmaTräningspeppTräningsprogramTräna utomhusVandringYoga

14 fina vattenflaskor till alla tillfällen

26 jan, 2021 
AvSandra Bohlin
fina vattenflaskor
Är du på jakt efter en snygg vattenflaska? Vi listar 14 trendiga alternativ i olika färger och former att spana in.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
7 snuskigaste sakerna i ditt hemBrand logo
7 snuskigaste sakerna i ditt hem

Att ha med sig sin egen vattenflaska har blivit allt mer vanligt (och trendigt!). Oavsett om det är till gymmet, kontoret, på utflykten eller hemma så är det både praktiskt, hälsosamt och modemedvetet att alltid ha sin vattenflaska nära till hands. Man gör även både miljön och plånboken en tjänst genom att återanvända samma flaska.

Välj mellan olika vackra färger och mönster och dör den till en självklar accessoar att bära med dig!

12 snygga vattenflaskor:

vattenflaska med mönster

Återanvändbar flaska i rostfritt stål från S'well. Den är uppbyggd med en treväggskonstruktion som håller drycker kalla i upp till 24 timmar och varma upp till 12 timmar. Finns i fler färger. Du kan köpa den ANNONS här.

Annons
vattenflaska glas

Stilren vattenflaska från Casall i glas som du kan ha med dig under hela dagen. Locket är tillverkat av bambu och flaskan har ett silikonöverdrag som ger ett säkert grepp och skyddar samtidigt glaset. Du kan köpa den ANNONS här.

snygg vattenflaska

Miljösmart och stöttålig vattenflaska från Röhnisch tillverkad av rostfritt stål. Lämpad för både varma och kalla drycker. Du kan köpa den ANNONS här.

Annons
vattenflaska i glas

Stilren och praktisk flaska för kall dryck från Bkr. En glasflaska omsluten av mjuk silikon, som skyddar flaskan och gör den mer stöttålig. Med en praktisk ögla på korken som gör flaskan enkel att bära eller fästa på exempelvis träningsväskan. Du kan köpa den ANNONS här.

glacial vattenflaska

Populära vattenflaskan från Glacial med teak utseende. Flaskan håller drycken varm i 12 timmar och kall i 24 timmar och har dubbelisolering för maximal effekt. Finns i massvis av olika utseende. Du hittar denna ANNONS här.

Annons
lila vattenflaska

Lila vattenflaska i rostfritt stål från S'well där du både kan förvara kalla och varma drycker. Den finns även i rosa och svart. Klicka hem den ANNONS här.

svart vattenflaska

Design Letters stilrena dricksflaska To Go är en praktisk flaska för dig på språng. Flaskan är perfekt till vatten eller annan kall dryck. Finns i fler färger. Köp den ANNONS här.

Annons
vattenflaska i stål

Active drickflaska från Eva Solo är en tålig vattenflaska i rostfritt stål och silikonlock i olika färger. Den rymmer 0,7 liter och är något större än de flesta vattenflaskor. Du hittar den ANNONS här.

vattenflaska i rotfritt stål

Återanvändbar småprickig vattenflaska som håller drycker kalla i upp till 24 timmar och varma i upp till 12 timmar, från Chilly´s. Flaskan är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Du hittar den ANNONS här.

Annons
vattenflaska för varm och kall dryck

Guldfärgad vattenflaska från Sagaform. Flaskan håller drycken iskall i upp till 24 timmar eller varm i upp till 12 timmar. Finns i fler färger. Du kan köpa den ANNONS här.

fin vattenflaska

Sportflaska från Röhnisch är perfekt för både varm och kall dryck. Tillverkad av glas och omslutet av mjuk, skyddande rosa silikon. Du kan köpa den ANNONS här.

Annons
vattenflaska i plast

Vattenflaska i BPA-fri plast från Puma med skruvkork med smidig push/pull-funktion. Du hittar den ANNONS här.

Annons