Artikeln innehåller reklamlänkar

9 snygga cykelhjälmar för sommarens sköna turer

Ute efter ny cykelhjälm? Här är några favoriter i butik just nu!

Nu när vägarna är både is- och grusfria har nog många tagit fram cykeln igen! Helt rätt – det är nämligen bra, skonsam motion samtidigt som du sparar pengar på bensin eller busskort OCH värnar om miljön.

Men en bra hjälm är ett måste. Visste du att det kan räcka med att du tappar hjälmen i backen en gång för att skyddet ska bli försämrat? Så när du tänker efter kanske det är dags att skaffa en ny?

Här har vi samlat några utvalda favoriter i butik just nu – för dig som vill vara både stilren och säker i trafiken!

 

Skate-, cykel- och inlineshjälm (länk till butik) med skal i ABS och insida med EPS-foam, från K2. Läs mer och köp här. (länk till butik) 

Hövding (länk till butik) är hjälmen för dig som är rädd om frisyren. Den funkar lite som en airbag och blåses upp vid en smäll. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Skate- och inlineshjälm från Biltema, med ventilationshål och justeringsratt i nacken. Skal av ABS-plast. Läs mer och köp här.

Cykelhjälm med inbyggd LED-belysning från Proexpo. Läs mer och köp här.

Mångsidig cykelhjälm (länk till butik) med polykarbonatskal i ett stycke och med formgjutningsteknik för skydd i alla typer av terräng. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Färgglad hjälm från Giro (länk till butik) som syns i trafiken! Läs mer och köp här. (länk till butik)

Den här hjälmen från Overade kan du vika ihop så att den får plats i handväskan när du cyklat färdigt! Läs mer och köp här, finns även i vitt

Hjälm med ventilerande form från Occano (länk till butik), i vitt och turkost. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Stilren cykelhjälm från POC (länk till butik), i högglansigt svart. Läs mer och köp här. (länk till butik)

 

Utvald läsning