Annons

Annons

Slipp köa i timmar – nu kan du få Gröna Lund helt för dig själv!

Slipp köa i timmar – nu kan du få Gröna Lund helt för dig själv!
Nu kan barndomsdrömmen gå i uppfyllelse. Från och med nästa sommar kan du köpa en timme på Gröna Lund helt för dig själv. Men smakar det så kostar det – dyrt.

Årets julklapp blev elcykeln – en betydligt dyrare variant än den vanliga, hederliga cykeln. Och lyx verkar vara ett genomgående tema när det kommer till nyheterna bland julklapparna i år.

Nu lanserar nämligen Gröna Lund och Live It ett samarbete som ger besökare chansen att hyra hela Gröna Lund för en timme innan tivolit öppnar. Vill man inte vara helt ensam på tivolit så kan man ta med sig upp till 500 vänner. När timmen nått sin ända öppnar Gröna Lund för alla gäster, men åkbanden fortsätter att gälla under hela dagen.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Läs också: Tjejen på Grönan räddade Sigges, 9, födelsedag

– Vi har tidigare erbjudit möjligheten för företag, men har haft både artister, stjärnor och privatpersoner som velat komma med sin familj eller med sina vänner. Efter att vi fört en diskussion med Live It kan vi nu erbjuda det för privatpersoner via dem, säger Kristoffer Svensson, Gröna Lunds försäljningschef.

Sugen på att skämma bort dig själv och ett gäng vänner? Då kommer det kosta dig dyrt – riktigt dyrt. En timme för er själva på Gröna Lund går nämligen loss på hela 261 600 kronor(!).

Foto: Pressbild/Gröna Lund

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…