Sommar med Ernst 2021 – årets alla gäster

Ernst Kirschsteiger

Ernst är snart tillbaka för en ny sommarsäsong. Foto: Fredrik Nilsson/TV4

Vad är väl en sommar utan att se vår folkkäre Ernst Kirschsteiger laga härlig mat, påta i trädgården och bjuda på diverse tips och trix. Årets säsong av Sommaren med Ernst kommer dessutom innehålla nya inslag, avslöjar nu TV4 i ett pressmeddelande.

Sommar med Ernst 2021 – gästas av folkkära profiler

I år testas ett nytt koncept, där fem folkkära profiler dyker upp för att hjälpa Ernst med både matlagning, renovering och trädgårdsskötsel. Vilka gäster som ska medverka kommer att avslöjas vartefter, men klart är att Sanna Nielsen blir först att gästa i avsnitt två.

– Fem kända profiler får i årets säsong möjligheten att prata om sin relation till sommaren samtidigt som de hjälper Ernst med att fixa och laga mat i huset. Vi tror att gästerna kommer att bidra med mycket glädje till programmet där samtalet och sommaren kommer vara i första rummet, säger Clara Tengbom, exekutiv producent för programmet, i ett pressmeddelande.

Kändisarna som är med i årets säsong

På Ernst Kirchsteigers Instagram kan man nu se bild på Ernst ihop med de fem profiler som ska gästa honom och hjälpa honom renovera strandstugan i årets sommarprogram. Dessa är:

1 juli: Artisten och programledaren Sanna Nielsen, 36

8 juli: YouTubern Mauri "Mustiga Mauri" Hermundsson, 25

15 juli: Skådespelaren och musikartisten Beatrice Järås, 71

22 juli: Radioprofilen Titti Schultz, 49

29 juli: Musikproducenten och medieprofilen Anders Bagge, 53

5 augusti: Kocken och medieprofilen Tareq Taylor, 51

Ernst Kirchsteiger om sin långa relation: "Inget kakrecept"

Det handlar Sommar med Ernst 2021 om

Under åtta avsnitt kommer Ernst Kirschsteiger ihop med gäster att renovera ett gammalt förfallet sommarhus från grunden. En härlig sommarpärla som har närhet till både hav och skog, vilket Ernst själv menar att han ser fram mot.

– Jag längtar efter att få förvandla det här huset på stranden vid havet! Ett hus som vid första anblicken inte ser så inspirerat ut, men som ropar efter kärlek och omtanke. Jag vet att den här platsen kommer att bli en pärla, som en skimrande snäcka i sanden. När fönster och dörrar står öppna så ska det kännas som att en kritvit sångsvan ska kunna flyga rakt igenom huset, säger Ernst Kirchsteiger om objektet, i ett pressmeddelande.

11 härliga Ernst Kirchsteiger-citat

När börjar Sommar med Ernst 2021?

Sommar med Ernst har säsongspremiär torsdag 24 juni på TV4 och TV4 Play. Sen följer ett avsnitt i veckan i åtta veckor. I slutet på sommaren sänds sedan ett extra avsnitt som heter Ernsts bästa sommarmat, vilket har premiär torsdag 26 augusti på TV4 och TV4 Play. Det blir ett helt avsnitt fyllt med härlig sommarmat och recept på Ernst egna favoriter, från goda grillrätter till söta desserter

Allt om nya realityserien – ”Svenska powerkvinnor”

Utvald läsning