Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Läckbergs relationstips: Så håller jag och Simon kärleken vid liv

04 sep, 2022 
Simon Sköld och Camilla Läckberg
TT
Kärleken fortsätter att sprudla mellan Camilla Läckberg och Simon Sköld.
Nu ger författaren sitt bästa råd på hur man får en relation att hålla.
Annons
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

I somras firade Camilla Läckberg och Simon Sköld fem år som gifta. De hade då varit ett par sedan några år tillbaka då de träffades på ett event när hon firade tio år som författare – och gnistan fanns där från början.

– Han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ja men honom kan ju vara trevligt att titta på..., har hon tidigare berättat.

De har också skaffat barn ihop, dottern Polly, som kom till världen 2016.

Läckbergs bästa relationstips

Nu berättar Camilla Läckberg om sitt bästa råd för att få ett förhållande att hålla – och det handlar bland annat om att våga köpa en husbil tillsammans.

– Att ha kul ihop. Simon och jag har väldigt, väldigt roligt tillsammans och vi är fruktansvärt spontana båda två. Som det här husbilsköpet, till exempel. Det var ett spontanköp. Det är sådana grejer vi kan göra, säger Camilla Läckberg, som är aktuell med nya Fjällbackaromanen Gökungen, och fortsätter:

Annons

– Den ena slänger ut sig något, som ”ska vi inte köpa en husbil och åka och campa?”. Då är det ingen som bromsar, utan den andra säger ”klart att vi ska!”. Så vi hittar hela tiden nya roliga grejer att göra. Vi har skitkul ihop.

Överraskades på födelsedagen

Och husbilen kom väl till pass på Camilla Läckbergs senaste födelsedag. När vi träffar henne har hon precis fyllt 48 år och berättar om firandet som ordnats av maken.

– Det var jättemysigt. Jag visste ingenting om dagen som Simon hade planerat. Det var tårta på sängen med barnen och familjen på morgonen, och sen lunch på stan med min agent Lili Assefa och Simon, berättar Camilla Läckberg.

– Och sen kidnappade han mig i husbilen, då fick jag sitta och blunda för jag fick inte se vart vi skulle. Turen slutade på Lumos, vårt landställe. Han hade fixat mat där och det var skitmysigt. Jag hade bett om ett lugnt firande, så det var perfekt, fortsätter hon.

Genom åren har paret delat med sig av hur de firar varandra när de fyller år, och författaren berättar att de gillar att hitta på roliga saker åt varandra.

– Vi gillar att göra något extra på bemärkelsedagarna. Jag ser ingen anledning till att man inte skulle fira födelsedagar. Jag tycker också att det är roligt att fixa födelsedagar åt andra, men jag gillar också väldigt mycket att bli firad.

Foto: TT

Camilla Läckberg – 6 saker du inte visste om författarenBrand logo
Camilla Läckberg – 6 saker du inte visste om författaren
Annons