Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Charlotte Perrelli säljer lyxvillan: ”Familjen växer”

04 sep, 2022 
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
TT
Efter tre år väljer nu Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen att sälja sin lyxiga villa i Spanien.
Och det är en rejäl prislapp för den som vill köpa den.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Det var för tre år sedan som schlagerdrottningen Charlotte Perrelli och affärsmannen Anders Jensen köpte sin lyxvilla strax norr om spanska Marbella. Nu har det blivit dags för paret att göra sig av med stället, något som Hänt.se var först med att rapportera om.

– Ägaren vill sälja huset. Vi har inte lagt ut huset på hemsidan, utan vi gör mest privata visningar för intressenter, säger mäklaren på Norwegian real estates till sajten.

Därför säljer Perrelli lyxhuset

Han kunde då inte bekräfta vem säljaren var eftersom de bett om att vara privata, men till Expressen berättar nu Charlotte Perrelli att det är hon och Jensen.

”Det stämmer. Familjen växer och behoven ser annorlunda ut”, skriver hon till tidningen.

Annons

Mäklarbyrån har lagt ut bilder på huset på Instagram, och i bildtexten framgår det att utgångspriset ligger på 6 750 000 euro, motsvarande ungefär 72, 5 miljoner svenska kronor.

Aftonbladet har tidigare rapporterat att makarna köpte villan för 50 miljoner kronor, vilket alltså innebär en rejäl vinst för paret redan innan budgivningen har börjat. Charlotte Perrelli själv har dock inte velat kommenterat hur mycket det gick loss på.

– Jag låtsas att jag inte hörde den där frågan. Jag kan bekräfta för dig att vi hittat och köpt vårt drömhus här i Marbella. Detaljer om huset eller priset vill jag inte kommentera, sade hon till tidningen när villan köptes.

Perrellis och Jensens andra hem

Det mäktiga hemmet ligger strax norr om Marbella och har enligt annonsen en yta på 1 080 kvadratmeter, med en tomt på hela 4 300 kvadratmeter.

Den spanska villan är inte den enda fastigheten som makarna har. Till vardags bor familjen i en annan lyxig villa på Djursholm utanför Stockholm. Den totalrenoverades i våras.

Dessutom har paret ett ställe i Åre, där familjen har tillbringat mycket tid sedan det blev färdigställt för lite mer än fem år sedan.

Om det blir något nytt semesterställe för dem får vi tålmodigt vänta med att se.

5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Charlotte Perrelli du kanske inte visste

Foto: TT

Annons