Pernilla Wahlgrens livsavgörande beslut för sonen Oliver

Pernilla Wahlgren och sonen Oliver Wahlgren-Ingrosso

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Att påstå att Pernilla Wahlgren är högaktuell just nu är knappast att ljuga. Nyligen blev det klart att hon är en av programledarna för Melodifestivalen 2021. Hon kommer att leda den fjärde delfinalen tillsammans med komikern Per Andersson.

– Det känns jättejätteroligt. Melodifestivalen har betytt så mycket för mig, det var där jag slog igenom. Jag brukar skämta och säga att det är min enda hit. Det känns fantastiskt att vara på den här sidan också, säger hon i SVT:s Morgonstudion.

Pernilla Wahlgren har också Discovery+-programmet Yes chef! och kommer att sitta i expertpanelen när Masked singer drar igång på TV4 i vår. Och så får man så klart inte glömma Wahlgrens värld.

Hon är dessutom stolt mamma till sina fyra barn Oliver Wahlgren-Ingrosso, Bianca och Benjamin Ingrosso samt Theo Wahlgren, vilket innebär att hon har en del att stå i.

Pernilla Wahlgrens beslut: ”Satte stopp för det själv”

I en intervju med Damernas värld pratar Pernilla Wahlgren om ett val hon gjorde som med största sannolikhet tog livet dit det är i dag. Strax efter sitt stora genombrott i mitten av 1980-talet flyttade artisten till England för att satsa internationellt. En vända som dock inte blev långvarig.

– Den blev väldigt kort. Jag skulle bli producenterna Stock Aitken Watermans nya stjärna, hade kontrakt och allt. Men jag satte stopp för det själv, jag var blyg, hämmad och ensam – det kändes inte bra, säger artisten och tv-profilen till tidningen och berättar vidare om några andra anledningar till valet:

– Dessutom blev jag gravid med mitt första barn, Oliver, samtidigt som de hittade Kylie Minogue. Så jag fattade ett beslut och jag är inte ledsen att det inte hände, säger hon.

Om det är något hon ångrar i efterhand? Och önskar hon att hade Kylie Minogues karriär istället? Nej, Pernilla Wahlgren verkar helt nöjd med hur livet blev.

– Nej, titta på hennes liv i dag: hon har fortfarande inga barn. Om du har en stor karriär som ung är det svårt att prioritera barn och familj – och det gjorde jag, säger hon i intervjun.

Foto: Björn Lindahl, Charles Hammarsten/TT

LÄS MER:

Pernilla Wahlgren om kroppsförändringen efter klimakteriet

Därför älskar Pernilla Wahlgren att leva som singel

Redaktionens tips
Dela på: