Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Pernilla Wahlgrens följare rasar – efter samarbetet

02 sep, 2021 
Pernilla Wahlgren i en svart klänning.
Kändisar gör samarbeten i sina sociala medier titt som tätt. Det är dock inte alltid som samarbetena tas emot väl av deras följare. Så är fallet med Pernilla Wahlgrens senaste samarbete som har fått följarna att se rött.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: Se Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

Pernillas senaste samarbete på Instagram är med ett sköljmedel av märket Comfort. Pernilla har tidigare också gjort reklam för sköljmedlet i sin och Sofia Wistams podd Wahlgren och Wistam. Under bilden på en leende Pernilla och två sköljmedelsflaskor skriver hon bland annat att sköljmedlet bidragit till:
"Att behålla klädernas kvalite, mjukhet och motverka att kläderna noppar.".

Stark kritik från följarna

Pernillas inlägg har fått många av hennes följare att reagera. De är kritiska till att Pernilla gör reklam för sköljmedel som många menar skadar kläder och miljö. “Sköljmedel är tyvärr inte alls bra, varken för vår planet eller oss människor, en kemikaliebomb.”, “Skippa sköljmedel. Omodernt att göra reklam för en helt onödig vara.” och “Ingen miljöaspekt alls i detta reklamsammanhang? Det finns betydligt bättre alternativ till klädvård än Comfort.”, är några av kommentarerna under Pernillas inlägg.

Annons

Flera personer skriver också alternativ till vad man kan använda istället för sköljmedel, till exempel olika husmorstips. Inlägget är just nu uppe i 420 kommentarer, varav många är kritiska till samarbetet. Trots den massiva kritiken så har Pernilla ännu inte svarat på kommentarerna.

Inte första gången som Pernilla kritiseras

Det är inte första gången som Pernilla får kritik för inlägg som hon lägger upp på sina sociala medier. Senast i somras fick hon motta massiv kritik när hon la upp ett inlägg om sin vän Stefano Catenaccis nya restaurang i Marbella som hon besökte. Pernilla fick då så starka reaktioner från sina följare att hon till slut valde att tillfälligt stänga kommentarsfältet.

Foto: TT

TV: Pernilla Wahlgren – 5 saker du kanske inte vissteBrand logo
TV: Pernilla Wahlgren – 5 saker du kanske inte visste
Annons