Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Nya bilderna från Pernilla Wahlgrens lyxiga villa

20 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Karin Törnblom/TT
Livet flyter på för tv-profilen Pernilla Wahlgren. Med två sommarhus i soliga Spanien, och snart en flytt till ett lyxhus på Lidingö. Nu visar hon ännu fler detaljer från det nya lyxhuset.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
VIDEO: Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

Det har nog inte undgått någon att livet rullar på för realitystjärnan Pernilla Wahlgren. Men det är inte bara livet som flyter på. Husbygget av hennes nya lyxvilla ute på Lidingö går också framåt. På Instagram-kontot Villa_Wahlgren delar tv-profilen med sig av processen fram tills att hon kan flytta in i sitt efterlängtade hus.

Pernilla Wahlgrens lyxiga hus i soliga Spanien

Men det slutar inte där. Pernilla Wahlgren har också två lyxiga hus i soliga Spanien. För ungefär fyra år sedan köpte hon sitt första hus i Marbella, som hon gav namnet ”Casa rosa”. Fasaden på huset är rosa och villan har en stor tillhörande terass med utsikt över havet.

Hennes andra hus i Spanien är vitt men istället för en terass så har detta hus en lyxig tillhörande pool. Tidigare kallade hon huset för ”Casa de las Estrellas” men hon har berättat att hon ännu inte bestämt namn.

Nya bilder avslöjar detaljer från husbygget

Som tidigare nämnt så går husbygget av hennes hus i Stockholm framåt. Och nu har Pernilla delat med sig av ännu fler smakprov inifrån huset. På Instagram skriver hon:

Annons

”Känslan jag vill åt är ”Boutique Hotel”! Och ingen kan lösa det bättre än Lisa, som varit med & inrett några av mina absoluta favorithotell!”

”En sak är säker. Vi kommer att gå all in! Villa Wahlgren - Anything but ordinary!”

Bildspelet visar lite olika typer av kakel och tapeter. Vi kan skymta ett kakel där marmorstenen är i lite mer rosa toner och en av bilderna föreställer en svart tapet med gula och rosa palmblad.

Och alla vet nog att Pernilla Wahlgren är en ananasälskare av dess rang och då ska tv-profilen självklart ha en ananastapet i sitt nya hus. I bildspelet får vi se såklart se en grön tapet med guldiga ananasdetaljer.

SE OCKSÅ: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
SE OCKSÅ: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Foto: TT, Instagram

Annons