Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Därför flyttar familjen in i Bianca Ingrossos nya lägenhet

15 jun, 2022 
Därför flyttar familjen in i Bianca Ingrossos nya lägenhet
Bianca Ingrosso har lagt vantarna på en lägenhet på Östermalm med en prislapp på över 40 miljoner kronor. Men först ut att bo i den nya bostaden är inte Bianca själv – utan mamma Pernilla Wahlgren, och bröderna Oliver och Theo.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Så såg kändisarna ut som ungaBrand logo
Så såg kändisarna ut som unga

I oktober 2021 var det en pirrig Bianca Ingrosso som berättade att hon köpt vad hon kallade för sin drömbostad, som hon senare avslöjade kostat henne över 40 miljoner kronor.

– Den kostade ganska mycket mer, berättade Bianca Ingrosso i en video på Youtube.

Planen är att hon kommer att bo där i många många år, att det kommer att vara hemmet som hennes framtida barn kommer att växa upp i.

– Jag är väldigt stolt att jag har köpt mig mitt familjehem och jag ser det som en otrolig investering. Men ja jag älskar lägenheten och den var väldigt dyr.

Annons

Har fått nycklarna till lägenheten

Nyligen fick hon tillträde till lägenheten, men innan Bianca Ingrosso kan ta sitt pick och pack och flytta in så är planen att renovera. Men! Innan renoveringen startar så är det faktiskt några andra familjemedlemmar som kommer att boa in sig i våningen.

På sin Instagram story skriver Bianca att mamma Pernilla Wahlgren och hennes syskon kommer att flytta in ett tag, eftersom att de just nu står utan ett hem att bo i.

”Min mamma och bror ska flytta in här idag för de har ingenstans att bo. Vi alla håller på med renovering just nu och min startar först i augusti”, skriver Bianca Ingrosso.

Pernilla, Theo och Oliver flyttar in

Pernilla Wahlgren håller just nu på att bygga ett helt nytt hus på Lidingö, och i väntan på att det blir klart flyttar hon alltså in med yngsta sonen Theo i Biancas lägenhet som nu står tom. Även Biancas äldre bror Oliver kommer att flytta in ett tag, eftersom att han också håller på att renovera sin lägenhet.

Annons

”HUR snäll dotter har inte jag?!!! ÄNTLIGEN har min älskade Bianca fått nycklarna till sin DRÖMLÄGENHET!!! Och i väntan på att renoveringen ska dra igång, så överlåter hon lägenheten till sin bostadslösa moder & lillebror - i väntan på att drömhuset på Lidingö ska bli färdigbyggt! HUR gulligt?!!! Och DESSUTOM så ska min älskade Oliver OCKSÅ flytta in - i väntan på att hans lägenhet totalrenoveras! HUR mysigt & bra?!!!”, skriver Pernilla Wahlgren i ett inlägg på Instagram.

Annons
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Foto: Instagram, TT

Annons