Nu kan du få betalt – för att sova

Tjej sover i sängen

Videon kunde inte hittas

Är du eller någon du känner myndig, bor i Storbritannien och älskar att sova? Då finns drömjobbet bara runt hörnet.

Företaget Silentnight letar nu efter sömnexperter som ska testa deras produkter genom att sova med dem.

De fem som väljs ut av företaget får drygt 3000 kronor, ett års prenumeration på Netflix betalt samt få ”myspaket” med madrasser, kuddar, täcken och filtar värda upp mot 6000 kronor skickade från företaget.

Kar Collins på Silentnight säger till The Mirror:– Vi letar nu efter en pyjamasarmé som kan ge oss viktig feedback på våra produkter. Sovare kommer i alla former och storlekar, med olika viljor, behov och personliga preferenser, så våra myspaket kommer vara anpassade efter varje rekryterad.

Myspaketen kommer anpassas efter de anställdas längd, vikt, form och andra faktorer – som huruvida man sover på sidan eller ryggen, eller om man är varm eller kall när man sover.

Perfekta jobbet för professionella sömnexperter

När man väl får hem paketet är allt man behöver att mysa ordentligt.

För att få det eftertraktade jobbet måste man förklara varför man är rätt person – Silentnight vill höra berättelser om man försovit sig till jobbet, eller få tips på hur man sover så bra som möjligt.

– Vi letar efter folk som tar sömn seriöst. Om du inte kan låta bli att ta en tupplur på eftermiddagen, om du är den typen av person som räknar ner timmarna tills du får gå och lägga dig eller om du trycket på snoozeknappen varje morgon, så är det här ditt gyllene tillfälle, säger Collins.

LÄS MER

4 saker du gör varje dag – som garanterat förstör din sömn

Läkaren: Melatonin bör vara sista utvägen vid sömnproblem

Det här ljuger vi mest om för läkaren

Utvald läsning