Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Mikael Sandströms vändning i livet med Lotta Engberg

05 jun, 2023 
För några år sedan var det mörkt hos Mikael Sandberg.
Men så träffade han Lotta Engberg och nu lyser solen över den nyblivna 65-åringen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Se Lotta Engbergs stilresa genom årenBrand logo
Se Lotta Engbergs stilresa genom åren

För fem år sedan firade Mikael Sandström sin 60-årsdag. Och det gjorde han genom att äta skaldjur i sin ensamhet på Flatholmen.

– Grannen där var den enda som hörde av sig på 60-årsdagen. Det var lite sorgligt. Jag hade i och för sig dragit mig undan lite, men jag tillbringade dagen i ensamhet på en ö. Det är fan deprimerande bara det, säger han i en intervju med Aftonbladet.

“Livet blir inte alltid som man har tänkt sig, ibland blir det bättre”

I helgen fyllde han 65 och det firades också på Flatholmen. Men den här gången hade han med sig sin Lotta Engberg.

– Livet blir inte alltid som man har tänkt sig, ibland blir det bättre. Men den grundinställningen har jag inte haft. Jag har mer haft en mörk syn på livet det senaste decenniet, säger han till tidningen och konstaterar att han är lycklig i dag.

Annons

– Men jag tror inte jag peakar nu. Jag hade tidigare grundtanken att det bästa i livet låg bakom mig. Så kände jag i många, många år och förlikade mig med den tanken. Men nu kan det istället vara så att det bästa fortfarande ligger framför mig. Det är en skön grundinställning.

“Lotta är en helhetsupplevelse”

Mikael Sandström och Lotta Engberg har varit ett par sedan sommaren 2020. Till Hemmets journal har han tidigare givit sig på att beskriva Lotta och sin kärlek till henne.

– Hur ska jag beskriva Lotta? Det är som att försöka få ner havet i ett glas, det går inte. Det är så mycket som inte låter sig förklaras, Lotta är en helhetsupplevelse. Du faller inte bara för en grej, utan för hela hennes väsen.

Foto: TT

Annons