Mia Skäringers hemliga tatuering – täcker hela ryggen

Mia Skäringer Lázár.
1:56

Efter reklamen: 5 saker om Mia Skäringer Lázár du kanske inte visste

(1:56)

Slå på ljud

Författaren, poddaren och skådespelaren Mia Skäringer Lázár är mycket uppskattad för det mesta hon tar sig för. Hon ställer sig också gång på gång på kvinnornas sida i en massa olika frågor.

Mia Skäringers nya ord om äktenskapet med Gabriel Lázár

2018 tog hon ställning för tatuerade kvinnor efter att hon hört ett uttalande som hon inte gillade.

“-Jag gillar inte tjejer med tatueringar, hörde jag en känd man säga i en intervju. Nä, tänkte jag å vem fan har sagt att du får välja. Sitta å peka. Den, inte den. Den. Du kanske ska vara glad om någon blir intresserad... Nu ska jag göra en saftig ryggtavla”, skrev hon på Instagram då.

Visar upp tatueringen

Och så blev det! En månad senar visade hon upp en bild på Instagram där det mycket riktigt satt en stor tatuering föreställande en tiger.

“Första sittning... Anna Mannheimer ser du nu hur tigern spelar ut trosorna. Lille Calvin hänger löst... bara 20 timmar kvar”, skrev hon Instagram då och taggade in sin dåvarande podkollega.

De hade ju populära podcasten Skäringer & Mannheimer tillsammans, men tidigare i år lade de ner den.

– Vi har hållit på med vår podd nu i fyra år och vi har gått igenom många olika faser. Vi har lärt känna varandra i raketfart kan man säga på ett helt annorlunda sätt eftersom vi nästan aldrig har umgåtts privat. Vi har väl känt lite nu att det här året, vi har inte fått någon påfyllning. Jag är väldigt känslig för det att när jag känner att jag måste tycka saker på beställning, om jag inte tycker någonting, då måste jag låta mig själv vara ifred lite. Därför så kom vi fram till, efter mycket processande, att vi faktiskt ska runda av här, säger Mia Skäringer Lázár i det sista avsnittet.

Mia Skäringer om den tuffa tiden efter corona: “Jag är så svag”

Färdiga tatueringen

Ett par månader senare uppdaterade hon sina följare med en bild på tatueringens framsteg.

”Man e cool. Man har påbörjat en ryggtavla. Man kallas Tigern.Man hoppar från en båt å känner äventyret i kroppen. Alla tystnar. Vilket hopp. Man lever i tron om hur man bara äger. Helt ovetandes om hur man ser ut. Att man blåst upp kinderna, håller för andan - samtidigt som man håller för näsan och sticker upp en hand i luften för att visa havet och alla fegisar runtomkring: attentioni här kommer jag”, skrev hon på Instagram då och visade på nytt upp tatueringen.

Men det färdiga resultatet höll hon hemligt under en lång tid. Först i början av förra året valde hon att dela med sig av den färdiga tatueringen.

Och så här ser den ut:

Foto: TT