Mia Skäringer om den tuffa tiden efter corona: “Jag är så svag”

Mia Skäringer tittar bort från kameran.
5 saker vi älskar med Mia Skäringer
1:17

Efter reklamen: 5 saker vi älskar med Mia Skäringer

(1:17)

Slå på ljud

Det är i en intervju med Aftonbladet som hon recenserar livet, stora delar av livet är hon väldigt positiv till, bland annat till karriären.
– Den är stabil och jag känner mig ganska lugn. Jag känner inte stressen att jag måste vara med, jag vet vad jag har för grejer, jag vet att jag kan räkna med mig själv. Jag har kommit till den åldern att man vet att det här klarar jag. Jag kan det här. Jag har mina verktyg. Jag ror i land det här och jag har inte tagit på mig för mycket heller, vilket också är en ny mognad hos mig, säger Mia Skäringer.

Karriären känns alltså stabil och Mia ser även ljust på framtiden och planerna hon har.
– Jag ser mycket fram emot de grejerna jag ska göra nu. Det finns en föreställning som bubblar som har med musiken att göra. Sen är det en dramakomedi som jag också bubblar med, med mina karaktärer, så där blir det väldigt mycket Tabita och Gulletussan och humor. Sen är det en film som jag också håller på med, vi får se vad som kommer först, säger hon.

Mia Skäringer: Jag är bipolär – men vem är inte det?

"Jag fick en jävla smäll av coronan"

Något som är mindre bra med Mia är hennes hälsa – det var efter att hon hade corona som den fick sig en rejäl törn.
– Jag är sleten. Jag fick en jävla smäll av coronan. Jag tränade som ett jävla as innan och var i toppform kände jag i kroppen. Jag var stark, började få muskler och grejer. Sen blev jag sjuk i corona, jag, min man och vår lilla pojke, alla fick det. Det var precis när vi skulle börja spela in ”Solsidan” så vi fick ställa om inspelningen, berättar Mia.

Trots att Mia inte blev allvarligt sjuk så har kroppen påverkats rejält.
– Jag låg i tre veckor. Jag var absolut inte allvarligt sjuk, men jag låg i tre veckor och liksom hade jätteont i magen, feber, nervsmärtor och allt konstigt. Ingen lukt och smak. Sen har jag inte fått tillbaka... jag är så svag så jag orkar fan inte ens lyfta matkassarna. Från att jag stått och lyft tunga grejer, säger hon.

Foto: TT

Utvald läsning