Mariette Hansson visar upp familjelivet under turnén

Mariette Hansson
0:52

Efter reklamen: Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artisten

(0:52)

Slå på ljud

Artisten Mariette och designern tillika fotografen Isabelle Hansson fick i november förra året sitt första gemensamma barn. Det blev en liten pojke som fick namnet Dante. Isabelle har sedan tidigare också dottern Disa, en liten tjej som också blivit som Mariettes dotter.

När A million years-artisten nu varit ute och spelat så har familjen hängt med, och på Instagram visar hon upp hur livet mellan spelningarna kan se ut.

”Kom, följ med backstage vetja. Och jag fullkomligt älskar den suddiga bilden på mig och Disa, den känns så mycket vi”, skriver hon.

På bilden som hon hänvisar till står Mariette Hansson med bonusdottern i famnen och har ett stort leende på läpparna.

Och de stöttande följarna älskar att få hänga med artisten och familjen bakom scenen.

”Yeah, ni är ett fantastiskt team. Fina bilder”, skriver en person.

”Jaaa, så roligt att du delar med dig av dina fina bilder”, tycker en annan.

Mariette öppnar upp för fler barn

För inte alls speciellt länge sen pratade Mariette med nöjessajten Hänt om möjligheten att familjen i framtiden kommer utökas ytterligare.

– Jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, säger Mariette Hansson och berättar att de i dagsläget inte vet om det i så fall skulle vara hon själv, eller hustrun Isabelle som i så fall skulle bära barnet.

– Det vet man aldrig, allt kan hända! Allt kan ske!

För ett par veckor sedan var familjen också ute på skidsemester i Alperna, då påtalade hon än en gång att gänget om fyra skulle kunna bli fem.

”Jag tycker personligen att det hade sett trevligt ut med fler barn på bilden, det ser lite tomt ut där till vänster”, skrev hon då.

Foto: TT