Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

7 kändisar som talat ut om sina skönhetsingrepp

14 apr, 2022 
Carolina Gynning, Izabella Scorupco och Dolly Parton.
Bianca Ingrosso, Carolina Gynning och Dolly Parton är bara några av kändisarna som varit öppna med att de fixat till det ena eller det andra utseendemässigt.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Bella Hadid opererade näsan som 14-åring

Nyligen gjorde supermodellen Bella Hadid en intervju med Vouge och berättade då att hon som 14-åring opererade sin näsa, något som hon ångrar i dag.

– Jag önskar att jag hade behållt näsan jag fick av mina förfäder. Jag tror att jag hade växt in i den.

Bella Hadid.

Och gör också klart vad hon inte gjort med sitt ansikte.

Annons

– Folk tror att jag helt fuckat med mitt ansikte på grund av en bild där jag var tonåring och svullen i ansiktet. Jag är ganska säker på att du inte ser likadan ut som du gjorde när du var 13, eller hur? Jag har aldrig testat fillers. Kan vi bara sätta punkt där. Jag har inga problem med att folk gör det, men det är inget för mig, säger Bella Hadid.

Izabella Scorupco vill äga sina rynkor

Skådespelaren och modellen Izabella Scorupco berättar i en intervju med Damernas värld att hon till största del hållit sig borta från ingrepp.

– Jag tycker att min hy har åldrats ganska bra under omständigheterna och har inte gjort några ingrepp förutom botox vid några tillfällen. Vilket jag tycker är helt okej, men inget man kan hålla på med hela tiden om man är skådespelare, eftersom det påverkar mimiken, säger hon.

Till Femina har Izabella Scorupco också pratat om att hon är chockad över att så många unga gör skönhetsingrepp.

Annons

– Det är trist när det blir ett onaturligt utseende. Jag tycker det är vackert att äga sina rynkor och beundrar kvinnor som Helen Mirren och Meryl Streep. Man tänker inte på deras ålder utan på deras skicklighet att förmedla känslor. Det kan du inte göra om du inte kan röra pannan, säger hon.

Carolina Gynning vill inte ta det för långt

Mångsysslaren Carolina Gynning säger i Youtube-serien Intimt med Björken hon de skönhetsingrepp hon gjort på slutet.

– Det är ju en del botox och skit som jag måste spruta in för att se ut så här, säger hon.

– Fillers, lite här, lite här, lite överallt…., fortsätter hon och sveper med handen över ansiktet.

Gynning säger också att hon medvetet har varit försiktig med vilka ingrepp hon gör.

Annons

– Jag har ju aldrig gjort näsan, faktiskt. Jag vill inte göra det, men jag menar att om jag börjar göra det och stora läppar, då kanske det blir för mycket. Men jag känner att jag fortfarande ligger på en gräns, det tycker jag.

Tyra Banks opererade kliande näsa

Modellen och tv-profilen Tyra Banks medger i en intervju med People att hon gjort vissa ingrepp.

– Jag hade ben i min näsa som växte och kliade. Jag kunde andas helt okej, men jag lade till plastikkirurgi. Jag erkänner det! Löshår och jag har gjort näsan. Jag känner att jag har ett ansvar att berätta sanningen, säger hon till tidningen.

Bianca Ingrosso bemöter kritiken mot ingreppen

Influencern och företagaren Bianca Ingrosso är känd för att vara väldigt öppen med både ditten och datten, och vad hon gjort för skönhetsingrepp är inget undantag.

Annons

Hon har vid flera tillfällen berättat att hon gör fillers under ögonen för bli av med mörka ringar där, och i ett avsnitt av Wahlgrens värld satte hon ner foten mot all kritik hon fått.

– Jag blir så jävla frustrerad på det här, folk som klagar på ingrepp jag har gjort. Jag förstår till hundra procent om jag såg helt onaturlig ut, ser jag onaturlig ut? Har jag gjort mina läppar överdrivet stora? Nej. Vi kan gärna titta på en bild på hur jag såg förut, läpparna existerade inte. Jag hade en läpp, den har alltid varit här, den är här, den var bara helt åt fel håll, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Annons

Dolly Parton: ”Är lite av en utställningshund”

Den skämtsamme countrylegendaren Dolly Parton skojade till det när hon och Oprah Winfrey pratade om plastikkirurgi.

– Jag är en tecknad figur, jag ser likadant ut hela tiden. Jag gör vad som behövs göras. Jag gör det inte för mycket, men... Jag är lite av en utställningshund. Jag måste hålla ordning på grejerna, säger hon.

Dolly Parton

Till The Guardian har hon sagt:

– Om något hänger, slänger eller flänger, så kommer jag stoppa in, suga ut eller plocka bort det.

Annons

Kylie Jenners rädsla för operationer

I en intervju med Paper talade Kylie Jenner ut om skönhetsoperationer, och ville då reda ut en hel del missförstånd.

– Folk tror att jag lagt mig under kniven och gjort om mitt ansikte helt, vilket inte alls stämmer. Jag är livrädd för det! Det skulle jag aldrig göra. De förstår inte vad bra hår, smink och filler kan göra, säger hon.

Foto: TT

Annons