Lisa Nilsson om singellivet: Ber härmed om ursäkt offentligt

1:22

Efter reklamen: 6 saker du inte visste om Lisa Nilsson

(1:22)

2015 separerade Lisa Nilsson och Niklas Medin efter nio år tillsammans. Idag lever hon ett frånskilt varannan vecka liv tillsammans med sina två döttrar Signe och Irma, utan några andra relationer. Så har hon levt sedan hon och Niklas gick isär, berättar hon i en intervju i Expressen.
– Nej jag är mycket nöjd. Eller så här, jag har ingen som helst ork eller intresse just nu, säger hon.

Niklas Medin och Lisa Nilsson 2011.

Lisa Nilsson med sitt ex Niklas Medin år 2011.

Charlotte Brunzell/TT

Lisa har två långa relationer bakom sig, den med Niklas och den med den tidigare maken Henrik Jansson. I somras medverkade artisten i TV4:s Så mycket bättre och gjorde bland annat en tolkning av Ana Diaz låt “100” som handlar om en kärleksrelation som inte blir som man har tänkt sig. Mycket tyder på att Lisa Nilssons tolkning handlar om relationen till Henrik.
– Jag startade en sån där nästan utopisk, välplanerad, välregisserad start av vuxenlivet där man är så säker på varandra. Köper det där huset, gifter sig och nu kommer barnen. Men sen blev det aldrig några färdiga barn av, de försvann hela tiden och till slut härdade vi inte ut, berättade hon inför framträdandet.

Att dejta som kändis

Lisa Nilsson berättar om svårigheten att dejta som känd och framgångsrik kvinna. Hon har tidigare haft Tinder men i dagsläget är appen raderad och hon saknar den inte. Lisa berättar att hon inte erbjuder någon rolig respons när människor raggar på henne.
– Jag ber härmed om ursäkt offentligt för att jag har ett så tråkigt tonfall när jag svarar på främlingar som skriver till exempel ”här ser du en som vill bjuda på champagne i Askersund”. Där är väl inte mitt intresse tillbaka direkt brinnande, säger hon.

Lisa lägger dock till att trots hennes svala intresse tar hon det som en komplimang när människor raggar på henne.
– Jag blir samtidigt smickrad över att folk fortfarande ser mig som en pingla de vill dejta, säger Lisa.

Lisa Nilsson om 2020: Ett av de svåraste och tyngsta åren i mitt liv

Redaktionens tips
Lisa Nilsson om 2020: Ett av de svåraste och tyngsta åren i mitt liv
Lisa Nilssons hyllning till 10-åriga dottern Irma
Benjamin Ingrossos erkännande om mötet med Lisa Nilsson i Så mycket bättre