Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Laila Bagges fina hyllning till pojkvännen Korosh

02 okt, 2021 
Laila Bagge och Korosh Kananian
Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett i par i snart sex år.
Nu driver de ett företag tillsammans, och hon berättar om det viktiga stödet som han ger.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
TV: Laila Bagge – 5 saker du inte visste om stjärnanBrand logo
TV: Laila Bagge – 5 saker du inte visste om stjärnan

Laila Bagge, 48, och Korosh Kananian, 31, träffades för ungefär sex år sedan på krogen Riche i Stockholm. Musikern och tv-profilen har tidigare berättat att hon haft en riktigt dålig dag, men att den vände när hennes blivande kille kom fram och hälsade.

”Korosh tar ingen skit”

Sedan dess har de hållit ihop, och i dag driver de ett företag tillsammans. I en intervju med Amelia berättar Laila Bagge hur det fungerar att jobba tillsammans med sin partner.

– Vi kompletterar varandra väldigt väl! Och är samtidigt lika då det gäller kreativiteten. Korosh har också mycket idéer. Men visst bråkar vi emellanåt. Man blir ibland lätt ohövlig mot någon man känner så väl, den tonen hade man inte haft mot en annan arbetskollega. Men Korosh tar ingen skit utan säger ifrån direkt om jag är otrevlig och samma gäller för mig, säger hon i intervjun.

Annons

Laila Bagge om stödet från Korosh Kananian

Laila Bagge berättar också att Korosh Kananian alltid finns där för henne, och att han ser till så att hon inte jobbar ihjäl sig.

– Han tar vid när jag inte orkar. Ibland säger jag ”Nu pallar jag inte mer” och då sliter han mobilen ur min hand och tar kommando över den. Då blir han väggen som gör att jag inte går in i väggen. Han tar då samtal och förfrågningar och säger ”Nej, Laila behöver vila”, säger hon och fortsätter:

– Det är ofta Korosh som får plocka upp spillrorna av mig. I underhållningsbranschen kan man inte avboka, det funkar inte när det sänds live. Jag har suttit med 40 graders feber i Idol, kräkts i pauserna på turnéer, sänt radio då livet hemma varit kaos. Det är bara att ställa upp och vila efteråt. Men det är inte synd om mig, jag har valt detta själv.

Foto: TT

TV: Laila Bagge om kraschen efter inspelningen - och stödet från KoroshBrand logo
TV: Laila Bagge om kraschen efter inspelningen - och stödet från Korosh
Annons