Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Fotomodellen instagrammar en bild på sin rumpa – och anledningen är så bra!

18 apr, 2017 
Fotomodellen Charli Howards älskar inte sina celluliter – men hon det att det är det naturligaste som finns. Därför vill hon dela med sig av bilden på sin egen rumpa.
Annons

Den brittiska fotomodellen Charli Howards uppmärksammade Instagramfoto visar något vi inte är vana att se på modellbilder: en kvinnlig rumpa som – hör och häpna! – bär några celluliter.

Precis som de flesta kvinnor har Charli haft celluliter så länge hon kan minnas, men eftersom hon alltid omgetts av retuscherade reklambilder på släta kvinnokroppar har hon känt att de varit något att dölja och skämmas över. Nu har hon dock bestämt sig för att sluta känna skam över sina gropar och genom att lägga ut bilden utmanar hon sin egen rädsla.

Läs också: Så blir du av med celluliterna – metoderna som funkar

Det enda stället Charli brukade se kvinnor med celluliter var på paparazzibilder i skvallertidningar – där kändisarna hånades för att de vågat gå till stranden trots gropar i låren.

”Det kändes som att celluliter var något att skämmas över eller något konstigt. Det var inte förrän jag blev äldre och såg andra kvinnors kroppar som jag insåg hur jäkla naturligt det är”, skriver hon på Instagram.

Annons

Läs även: 7 solklara anledningar att älska Stina Wollter

”Mina celluliter är inte min favoritdel av kroppen eller något jag vill basunera ut till världen. Men jag vet att de inte gör mig ful och att jag inte behöver skämmas över dem. Så gör inte det du heller!” uppmanar hon.

Läs mer från Femina: Bikinikedja visar budgetmode – modellerna är helt oretuscherade!

Foto: IBL

 

Underbara Clara: ”Låt oss vara lika kroppsfria som män”

Läs också: Underbara Clara: ”Låt oss vara lika kroppsfria som män”

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons