Elin Härkönens tårar – efter Anthony Yigits ord om att gifta sig

Elin Härkönen.
TV: Se 5 saker om Elin Härkönen som du kanske inte visste
1:10

Efter reklamen: TV: Se 5 saker om Elin Härkönen som du kanske inte visste

(1:10)

Slå på ljud

I somras berättade Elin Härkönen att hon träffat kärleken igen efter att helt ha brutit med Paolo Roberto. Till en början ville hon inte avslöja allt för mycket, men lovade att återkomma.

Jag kommer berätta mer snart. Men det jag kan ge Er är att jag är obeskrivligt kär. Kär på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt”, skrev Elin Härkönen i ett inlägg på sin blogg.

Elin Härkönens nya pojkvän om exets misstankar: ”Jag förstår varför”

Elin Härkönens första bild på pojkvännen

På Instagram delade hon senare med sig av en bild på den nya killen, som är boxaren Anthony Yigit. Om den konstellationen känns bekant beror det på att de båda var med i Elitstyrkans hemligheter.

”När man är sårad och ärrad från tidigare förhållande är det lätt att bli blind. Och det finns en risk att man missar något helt fantastiskt som finns rakt framför sina ögon”, skriver hon i inlägget.

Elin Härkönen berättar vidare att hon till en början försökte intala sig själv att det inte fanns några känslor mellan dem och att hon helst ville vara själv och inte släppa in någon annan på livet.

”Men till slut gick det inte att förneka längre… Min skyddsmur var nerslagen och där stod han på andra sidan med öppna armar. Han som snabbt blev min bästa vän, han som fanns vid min sida när jag behövde det som mest, han som får mig att känna mig speciell, värdefull, fin och älskad. På ett sätt jag aldrig tidigare fått uppleva”, skriver hon.

Elin Härkönen visar upp nya pojkvännen – första bilderna

Anthony Yigit om att gifta sig: ”Det är klart”

Nu har paret skaffat en Youtube-kanal tillsammans. Elin & Anthony heter den, och under helgen släppte de sin första video i vilken de svarade på en rad frågor. En av dessa lyder: ”Vill ni gifta er?”.

Anthony Yigit ger först en tveksam blick in i kameran, men lyser sedan upp.

– Nej, jag skojade! Det är klart!, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid känt att jag gått min väg, alltid velat göra mina saker, bli världmästare i boxning. Sen träffade jag dig. Nu har jag en co-pilot, säger han.

Elin Härkönen blir uppenbart rörd och börjar torka tårarna.

– Det är så fint, säger hon.

Elin Härkönen berättar: Har hittat kärleken på nytt

TV: Här är 5 snackisar från veckan som gått
1:24

Efter reklamen: TV: Här är 5 snackisar från veckan som gått

(1:24)

Foto: TT