Elin Härkönen visar upp nya pojkvännen Anthony Yigit

Elin Härkönen är kär igen!
1:48

Efter reklamen: 9 tips för att komma över ditt ex

(1:48)

Slå på ljud

För en dryg vecka sedan berättar Elin Härkönen att hon blivit hittat kärleken igen efter att ha brutit helt med Paolo Roberto.

Jag kommer berätta mer snart. Men det jag kan ge Er är att jag är obeskrivligt kär. Kär på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt”, skrev Elin Härkönen i ett inlägg på sin blogg.

Och nu har det alltså blivit dags att berätta mer. På Instagram delar hon nu ett inlägg med en kärleksförklaring till den nye mannen – och en bild på honom.

”När man är sårad och ärrad från tidigare förhållande är det lätt att bli blind. Och det finns en risk att man missar något helt fantastiskt som finns rakt framför sina ögon”, skriver hon i inlägget.

Elin Härkönens första bild på nya killen

Elin Härkönen fortsätter att berätta att hon först intalat sig själv att det inte fann några känslor inblandade, och att hon helst ville vara själv och inte släppa in någon annan på livet.

”Men till slut gick det inte att förneka längre…Min skyddsmur var nerslagen och där stod han på andra sidan med öppna armar. Han som snabbt blev min bästa vän, han som fanns vid min sida när jag behövde det som mest, han som får mig att känna mig speciell, värdefull, fin och älskad. På ett sätt jag aldrig tidigare fått uppleva”, skriver hon.

Han är Elin Härkönens nya kärlek

Den nya killen är boxaren Anthony Yigit, 29 år. Under den första säsongen av Elitstyrkans hemligheter var han en av deltagarna, precis som Elin Härkönen. Han har också delat ett inlägg om den nya relationen.

”Jag är så tacksam för dig och det du har kommit att betyda för mig. Ibland träffar det så rätt. I mycket ont, stod vi där ensamma med endast varandra att vända oss till och vi började därifrån inse att ‘vi’ betydde mer än vad vi först intalade oss eller förstod.”, skriver han bland annat i sitt inlägg som avslutas:

”Jag ser väldigt mycket fram emot det som blivit "vi" och att se det vi skapat tillsammans växa och bli något alldeles fantastiskt. Det tvekar jag inte på att det kommer bli, för DU är fantastisk”.

Foto: TT