Elin Härkönens nya pojkvän om exets misstankar: ”Jag förstår varför”

Elin Härkönen och anthony yigit
1:29

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:29)

Slå på ljud

Våren 2020 hamnade träningsprofilen Elin Härkönen, 27, ofrivilligt i offentligheten som dåvarande flickvän till sexköparen Paolo Roberto, 52. Paret bröt upp strax därpå och en resa till att läka det brustna hjärtat startade för Elin.

I september samma år deltog Elin i inspelningen av TV4:s realityserie Elitstyrkans hemligheter. Där mötte hon sin nuvarande kille, proffsboxaren Antony Yigit, 30, för första gången. De började sin relation som goda vänner.

I en intervju med Hänt berättar Anthony nu om hur han hanterade att relationen till blivande flickvännen Elin tog form – när han var i en relation med sitt ex.

Elin Härkönen blev en nära vän – sen flickvän

Efter inspelningarna av Elitstyrkans hemligheter fann Anthony och Elin varann utbyta erfarenheter inom träning och hälsa. De två började träna tillsammans och passade på att luncha efter passen, förklarar Anthony för Hänt.

– När jag var med i Elitstyrkans hemligheter så var jag tillsammans med mitt ex, även efter också. Men då hade ju jag blivit så bra vän med de andra i gruppen. Våra scheman bara funkade med varandra så det blev att vi umgicks väldigt mycket och då röstade hon (ex-flickvännen reds amn) för sin åsikt att hon tyckte det var jobbigt. Så då förstod jag det, säger han.

– Men jag sa det till henne också att ”jag ska försöka möta dig vid hälften så att du känner att det inte är jobbigt”, så att säga. Men det gick aldrig att mötas riktigt där.

Anthony Yigit: ”Lämnade inte mitt ex för Elin”

Anthony och exet gjorde slut och strax därefter blev Elin och Anthony ett par. Han har förståelse för att det kan se ut som att han lämnade sin dåvarande för Elin.

– Jag förstår ju varför hon tror och tycker som hon gör, säger han och syftar på sin ex-flickvän.

– Då trodde hon ju såklart att det var nånting mellan mig och Elin och att jag gjorde slut med henne för att bli tillsammans med Elin. Men så är inte fallet.

Visar upp sin nya kärlek på Instagram

Sedan Elin och Anthony gick ut med sin kärlek i juli i år har de öst ömhetsbetygelser över varandra i sociala medier.

”Det känns som att jag lever i en film. En film som äntligen har nått den där lyckliga delen, när allt är magiskt och kärlek svämmar över”, skrev Elin så sent som i förra veckan när hon postade en bild på sig själv och Anthony från sängen.