Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Cindy Crawford: "Klokaste sättet att åldras är att acceptera"

22 dec, 2016 
AvNanna von Knorring
Cindy Crawford åldras väl.
Cindy Crawford har fått nog av användare som kommenterar hennes utseende på sociala medier. Hon har själv accepterat att hon åldrats och att hon kommer att fortsätta göra det.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

I en intervju med tidningen New Beauty säger Cindy Crawford att hon är trött på att troll på nätet påpekar att hon ser äldre ut jämfört med hur hon såg ut under sin tid som supermodell på 80- och 90-talet.

”Jag behöver inte det att alla på Instagram påpekar att jag inte ser likadan ut som när jag var 20. Jag vet det”, säger hon till New Beauty.

Supermodellen själv har accepterat att hon är 50 år fyllda och att hon ser ut som sin ålder.

”Oavsett vad jag gör så kommer jag inte att se ut som 20 eller 30. Jag vill bara se bra ut för 50. Jag tränar, äter hälsosamt och tar väl hand om min hud. Det finns en press på kvinnor att göra det omöjliga, vilket är att inte åldras. Men det handlar om att se bra ut oavsett vilken ålder du är.”

Fokus på hudvård

För Cindy Crawford är det väldigt viktigt att ta hand om huden. Enligt henne var en förlorad volym det första hon märkte när hennes hud började åldras, men hon påpekar att hon känner sig mer självsäker angående sin hud i 50-årsåldern än vad hon gjorde när hon var 20 år.

Annons

Vad hon däremot inte förväntade sig var att även hårets textur ändras med åldern. Cindy Crawford berättar för New Beauty att hennes hår blivit mycket grövre och att hon kan avundas sin dotter som har det hår hon hade tidigare. Trots det anser hon att det inte är något att älta över.

”Jag tror att det klokaste sättet att åldras är att acceptera det”.

Cindy Crawford uppmanar även andra kvinnor att inte vara så hårda mot sig själva och hon hoppas att hon själv ska kunna fungera som ett gott exempel.

”50-åriga Cindy skulle säga till 30-åriga Cindy att inte vara så hård mot sig själv. Och troligen och förhoppningsvis skulle 75-åriga Cindy säga det samma till mig.”

Foto: IBL

 

10 bästa hudorden för en frisk och fräsch hy

Följ de 10 budorden och få en vackrare hy!

Läs också: 10 bästa hudorden för en frisk och fräsch hy

Annons