Pernilla Wahlgrens dilemma med nya kärleken: ”Gör i smyg”

Pernilla Wahlgren

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:30

Efter reklamen: ”Jag är inte din dotter längre” Bianca och Pernilla i storbråk i Wahlgrens Värld

(1:30)

Pernilla Wahlgren, som just nu gör succé i Masked singer på TV4, har träffat en man hon tycker om, och dejtar seriöst efter att ha varit singel i flera år. Det var dottern Bianca Ingrosso som avslöjade att mamman har en ny man i sitt liv, när hon gästade podcasten Ursäkta.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer, sa Bianca Ingrosso i podcasten.

Pernilla Wahlgren verkar inte vara redo att presentera mannen för allmänheten riktigt ännu, men konstaterar i sin podcast Wahlgren och Wistam, som hon har med bästa vännen Sofia Wistam, att sexlivet kan bli bättre högre upp i åldrarna om man träffar rätt person.

– Jag tror inte att det är en åldersgrej utan jag tror att man är tillsammans i flera flera år och tillslut kanske sexlusten minskar, och det tror jag att man kan ha även när man är yngre. Och jag vet folk som har träffat sin stora kärlek när de är över 70 och då blomstrar sexet. Fast på ett annat sätt, säger hon i podcasten.

Pernilla Wahlgren tillägger också att hon är både glad och tillfredsställd.

– Och jag kan bara säga såhär, att jag sitter här idag väldigt glad och väldigt tillfreds. Sen vill jag inte säga mer än så, men skål för det!

Pernilla Wahlgrens problem med nya mannen

Men det kommer också problem med att börja dejta en ny person – i början av en bekantskap är man inte lika öppen med saker och ting, och man kämpar kanske för att hålla uppe en fasad kring sådant som egentligen är helt naturligt,

– Det här är ju det jobbigaste, för hur gammal man än blir, när man dejtar så blir ju det där med att gå på toaletten så jobbigt. Man spolar vatten i handfatet, lägger papper i toaletten för att det inte ska höras att man kissar och gud bevara en om man blir lite pruttig. Det vill man inte. Allt är ångest, säger Pernilla Wahlgren i Wahlgren och Wistam.

Hon berättar också att hon borstar tänderna oftare, men inte vill att dejten ska upptäcka det – varpå Sofia Wistam undrar vad det är för pinsamt med att borsta tänderna.

– Men när det blir för uppenbart. Det får ju inte bli såhär att "nu går jag in på toaletten och borstar tänderna, för när jag kommer ut ska vi hångla", säger Pernilla Wahlgren.

Foto: TT

Redaktionens tips

Pernilla Wahlgrens livsavgörande beslut för sonen Oliver

Pernilla Wahlgren om kroppsförändringen under klimakteriet

10 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamla

Dela på: