Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Det här är Christian Bauer – Pernilla Wahlgrens nya partner

26 maj, 2021 
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har nyligen bekräftat att hennes nya pojkvän är marknadschefen och modellen Christian Bauer. Men vem är han egentligen? Det här är allt vi vet om honom.
Annons
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

I flera medier och på sin egen Instagram har Pernilla Wahlgren, 53, på senaste tiden uttryckt sin stora förtjusning över nya kärleken Christian Bauer, 55.

Efter att ha offentliggjort deras relation har sångaren och medieprofilen mötts av hyllningar från både sina egna barn, Bianca och Benjamin Ingrosso, likväl som ett flertal andra kändisar.

Se också Christian Bauer träffar Pernilla Wahlgrens familj för första gången.

Men vem är egentligen mannen som fångat hennes hjärta? Detta vet vi om honom.

Christian Bauer som sjukvårdare i reklamfilm
Christian modellar som sjukvårdare.

Det här är Christian Bauer

Christian är född 1966, och är alltså 55 år gammal. Den 19 januari fyller han 56 år. Han bor i en villa i Åkersberga och jobbar primärt som Sales Marketing Manager för företaget LEWA of Sweden AB, ett företag som säljer en nyttigare typ av snus.

Annons

På sidan av det extraknäcker han som modell, statist och skådespelare, och man har kunnat se hans stiliga nuna i ett flertal reklamfilmer. Ofta som byggarbetare för olika företag för arbetskläder.

Christian Bauer som byggarbetare i reklamfilm
Christian som byggarbetare i reklam.

På hans profil på sidan Stagepool.se framgår det också att han utöver svenska och engelska även talar tyska och en del norska. Han är 181cm lång, har skostorlek 43, blåa ögon och en diskret tatuering på insidan av vänster överarm.

Har Christian Bauer barn?

På Facebook skriver han att han älskar fjäll och hav samt att han har barn och barnbarn som ”är hans kärlek”. Hur många han har, vad de heter och hur gamla de är framgår dock inte. På Stagepool.se syns dock en bild på honom ihop med sin dotter som ser ut att vara någonstans i tonåren.

Annons
Christian Bauer med sin dotter
Christian med sin dotter.

Detta måste passa Pernilla som handen i handsken då hon verkligen verkar upp över öronen förälskad. Igår la hon upp en bild på sig själv där hon såg mycket lycklig ut med följande caption:

– ”Älskar det filterlösa lyckorus jag befinner mig i just nu.... Har tusen fjärilar i magen, samtidigt som jag aldrig har känt mig så här lugn, trygg & harmonisk. Är så tacksam att jag vågade öppna upp mitt hjärta igen, & att jag får känna allt det jag känner just nu...! ”

Hur härligt?! Detta unnar vi verkligen Pernilla Wahlgren! All lycka till er!

Christian Bauer står i bar överkropp på en strand
Privat bild tagen "sommaren 2015", beskriver Christian på Stagepool-profilen.

Källa: Stagepool.se

Foto: Stagepool.se/TT

Annons