Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Carola Häggkvists födelsedagspresent till dottern Zoe: ”Världens bästa”

05 maj, 2022 
TT
Zoe Häggkvist fick på sin 13-årsdag en present som de flesta barn skulle bli avundsjuka på.
Annons
5 snabba med Carola om artisterietBrand logo
5 snabba med Carola om artisteriet

Carola Häggkvists dotter Zoe firar sin 13-årsdag och har fått en riktigt fin present, något som mamman glatt visar upp på Instagram.

”Så, hur mycket på en skala är det egentligen ens lovligt att vara så här söt som kattunge!!? Säg HEJ till vår nya ’sötchock-karamell’ till familjemedlem & födelsedagsgåva till Zoe 13 år idag - Gucci is in da HOUSE”, skriver artisten och delar en bild på en liten kattunge.

”Vi har saknat och vi har längtat efter mer liv i huset”

Och dottern verkar ha uppskattat den söta krabaten.

”Zoe var nästan stum av beundran när hon öppnade presentboxen imorse och hörde ett litet jamande inifrån.. ( Hon var där bara i ca 15 sek, promise. ) Vi är så oerhört glada över att få välkomna denna lilla fina varelse som redan är så trygg, busig och nyfiken. Precis som Busis var som lämnade oss förra våren på ålderns höst”, skriver Carola och tillägger:

Annons

”Vi har saknat och vi har längtat efter mer liv i huset! Och nu kan ju även Gucci hålla borta mössen som smiter in i det gamla trähuset lite titt som tätt. Mer titt än tätt kan man lugnt säga.. ha ha. (Man får inte lämna några kakor kvar på vardagsrumsbordet)”.

Zoes reaktion på presenten

På sina egna sociala medier delar också Zoe med sig av födelsedagslyckan. Hon har lagt ut en bild på kattungen på Instagram story och är minst sagt nöjd över gåvan.

”Jag fick världens bästa present i dag”, skriver hon.

Carola har också delat en video på när Zoe träffar Gucci för första gången.

”Det finns ingenting som är lika underbart för en mamma som att se ditt barn blir så glad över något hon längtat efter så länge. Zoe var helt i chock när hon hörde Guccis små pip från presentlådan”, skriver hon och avslutar inlägget:

”Du är mammas dröm besannad. Jag älskar dig för alltid och alltid”.

Foto: TT

Annons