Bonde-Susanna Karlssons tuffa tid med sonen Tor – lider av smärtor

Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga
0:57

Efter reklamen: Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga

(0:57)

Slå på ljud

Året var 2018, och Susanna ”Showbonden” Karlssons, 31, föll pladask för den jämnårige snickaren Hannes Haraldsson – en kärleksresa man kunde följa i dejtingprogrammet Bonde söker fru.

Nu dryga tre år senare är de nyblivna föräldrar till lille sonen Tor som nu är sex månader gammal. Den lilla familjen bor på Susanna Karlssons gård i Valdemarsvik och har dessutom planer på att gifta sig. Kanske redan till sommaren 2022, säger Susanna Karlsson i en exklusiv intervju med Hänt.

Susanna Karlsson drabbad av smärtor & sömnbrist

Livet som småbarnsförälder är dock inte alltid en fröjd, något som några av er kanske redan vet...

Nu gör Susanna Karlsson klart att hennes sömn fått sig en törn.

Igår sa jag såhär till Hannes angående att jag just nu sover ganska dåligt på grund av att Tor vill vara väldigt nära på natten och som oftast ha fri tillgång till bröstet”, berättar hon på sina sociala medier.

Samtidigt säger hon att det på det hela taget är värt att drabbas av smärtor och sömnbrist eftersom sonens Tor blotta närvaro är en ynnest för Bonde söker fru-paret. Susanna Karlsson har tidigare varit öppen med att vägen till att få barn inte var helt enkel för paret. Efter många försök blev Susanna blev gravid 2019, men drabbades av ett missfall i vecka 12. Så när Tor väl kom till jorden var lyckan total för Susanna och Hannes.

Vägrar låta Tor skrika sig till sömns

”Jag tycker ju ändå på det stora hela att det är värt ryggont och dålig sömn. För tänk om vi bara får Tor. Tänk då om vi skulle ha låtit honom skrika sig till sömns via ’5minuters-läran’ tvingat ner honom i spjälsängen och maniskt vant av tutten för att ’det är bättre för både honom och mig’?”

”Jag kan ju inte utvärdera vårt sätt för ens om några år kanske och då kanske jag har helt andra åsikter (detta ska bli en spännande återblick), men jag försöker (trots råd från BVC och andra föräldrar) att fortsätta att gå på min magkänsla. Man får ta alla råd med en nypa salt och liksom köra på det som passar en själv? Jag är tacksam över att jag är av den sortens människa som alltid gjort som jag själv vill”, slår hon fast.

Foto: TT/Instagram

Utvald läsning