Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Bonde söker fru-Jenny Pettersson: ”Jag har varit gift tidigare”

01 okt, 2021 
Jenny Pettersson.
Nu är det kärlekstörstande bönderna äntligen tillbaka. En av de som letar efter sin nästa partner är Jenny Pettersson. Hon berättar om sitt tidigare äktenskap som slutade i hjärtekross.
Annons
TV: Bonde söker fru 2021 – här är alla deltagarnaBrand logo
TV: Bonde söker fru 2021 – här är alla deltagarna

Bonde söker fru är tillbaka igen och äntligen får vi stifta bekantskap med de nya bönderna.

Se också De mest minnesvärda stunderna i Bonde söker fru 2021.

Vi kommer bland att följa Pär Eric ”Peja” Nilsson. Han är en 63-årig mjölkbonde från Björnås. Filip Nilsson är 27 år och en spannmålsbonde från Strömsholm. Med är också Mikael ”Backis” Backstulid, en 36-årig skogsbonde i Vreta kloster. Daniel Eriksson är också med och han är 27 år, spannmålsbonde och från Vara.

Det är bönderna i Kärlek åt alla

I webbprogrammet Kärlek åt alla är tre bönder med: Carl ”Calle” Larsson, en 47-årig vallbonde från Vittene. Skogsbonden David Kurtsson, 33 år från Långö utanför Stockaryd är också med, precis som Jenny Pettersson, 31 år, grisbonde, Väddö.

Annons

Den sistnämnde säger så här om jakten på kärlek:

– Det skulle vara jättetråkigt om jag inte hittade den här, men det är ju det jag hoppas mest på, säger hon i premiäravsnittet av Kärlek åt alla.

Jenny Pettersson om tidigare äktenskapet

I programmet berättar hon också att hon haft kärlek i sitt liv tidigare, men att det inte fungerat. Hennes tidigare äktenskap slutade också i rejäl sorg.

– Jag har ju varit gift tidigare och så lämnade han mig. Man blir krossad som människa och känner att man inte duger, och det tar ett tag att komma därifrån, säger Jenny Pettersson.

Trots det är hon redo att satsa på kärleken igen, även om hon spå klart vet att risken finns att det fungerar.

– Man är ju livrädd för att bli sårad, men om du inte vågar kan du inte vinna. Jag är hundra procent redo för kärlek, säger Jenny Pettersson.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play. Samma dag kommer Kärlek åt alla på TV4 play.

Foto: TV4

TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått
Annons