Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Bonde söker fru 2021 – säsongens mest minnesvärda situationer

12 nov, 2021 
Bild 1. Peja och Heidi kysser varandra, 2. Linda Lindorff 3. Backis gråter
Årets säsong av tittarfavoriten Bonde söker fru har varit sprängfylld med drama, kärlek och spännande intriger. Här är några av de mest uppmärksammade situationerna.
Annons
Bonde söker fru 2021 – här är alla deltagarnaBrand logo
Bonde söker fru 2021 – här är alla deltagarna

Bonde söker fru-säsongen har i år varit väldigt känslofylld och bönderna – Daniel, Peja, Backis och Filip har det stundvis tufft i programmet när de navigerar bland brevskrivarna i jakten på kärlek.

Här är några av de stora snackisarna från programmet hittills.

Heidi säger ”jag älskar dig” till Peja efter första natten

Brevskrivaren Heidi, 52, har inte varit blyg med att uttrycka sina känslor för mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 64. Redan första natten på gården kysser det varandra med stor passion, något Heidi följer upp med tre starka ord – ”jag älskar dig”. Peja blir tagen av situationen och svarar kort ”oj, det var stora ord”. Till Aftonbladet har hon kommenterat situationen så här:

Heidi och Peja kysser varandra

– Han verkade som att han behövde höra det. Han verkade osäker på mig och jag ville verkligen visa för honom hur starka känslor jag hade. Att jag verkade svartsjuk just för att mina känslor var så starka. Jag kände att han behövde höra att jag menade allvar och att jag ville vara hans flickvän, säger hon.

Annons

Jessica lämnar programmet efter svartsjukedramat

Stämningen på gården blev aningen tryckt efter då Heidi trott att Jessica, 57, smugit in till Peja på natten. Heidi ska då ha skrivit till honom via Messenger-appen och sagt att om det är någon annan kvinna där så kan han lika gärna rösta ut henne. Dramat verkar ha gjort sitt för Jessica som programmet därpå bestämmer sig för att lämna.

Jessica ser besviken ut

– Jag kan inte öppna upp mig med alla de här människorna runt om kring, kvinnfolket, så känner jag. Jag känner mig intresserad jag gillar ju dig, men det känns jättekonstigt att flera kvinnor runtomkring för min del. Hade det bara varit du och jag då hade det kanske varit en annan sak, säger hon.

– Jag blev paff, lite snopen av det här snabba beslutet som hon hade tagit under natten. Hon har ju varit lite av en favorit från första början med brevskrivningen, säger Peja i programmet.

Annons

- Yes, nu sticker min ärkefiende! Jag visste med en gång att nu blir det en bättre stämning här, nu kan vi slappna av, säger Heidi i programmet.

De resterande av Pejas brevskrivare Benita, 55, och Camilla, 59, kommenterar Jessicas beslut med att det var tråkigt, och att de tyckte om henne.

Backis öppnar upp om osäkerheten och mobbningen

Mikael ”Backis” Backstulid, 36, har genom programmet kunnat visa sig sårbar och uttrycka sina känslor till brevskrivarna. I ett av programmet berättar han om sin egen osäkerhet och hur hårda ord från hans barndom sitter kvar.

Backis gråter

– Jag har nog en liten djävul som gör att jag inte är riktigt självsäker med min kropp. Det är gamla saker som lever kvar från skolgången som sitter kvar. Man kanske fick höra ”tjockis” och så där. Jag behöver nog öva på att ta emot komplimangerna från tjejerna, det krävs för att det ska kunna växa fram en trygghet, säger han i programmet.

Annons

Filip och Ellinors evighetskram

Filip, 27, uttrycker i programmet att det är lite svårt att visa fysisk närhet till tjejerna på gården, men att han försöker göra det på ett bra sätt. En som nog märkte av det var Ellinor, 28, som i senaste avsnittet fick en egen picknick-dejt, vilken följdes upp med en lång kram och en kyss. Båda verkade alldeles vimmelkantiga av kärlek efteråt och kommenterade händelsen så här:

Filip och Ellinor kramasM

– Det känns jättefint att vara nära honom. Jag skulle säga att det rör sig om fjärilar i magen ändå, säger Ellinor.

– Det var en väldig värme mellan oss i den kramen. Den närheten är det man söker efter, den kontakten, säger Filip.

Bonde söker fru sänds varje onsdag på TV4 och TV4 Play 20.00.

Källa: TV4, Aftonbladet
Foto: TV4/TT.

Annons