Barn, giftermål, cancer – så gick det sen för Bonde söker fru-paren

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson till vänster och Caroline Kejbert och Joacim Rickling till höger
Bonde söker fru 2021 – här är alla deltagarna
1:28

Efter reklamen: Bonde söker fru 2021 – här är alla deltagarna

(1:28)

Slå på ljud

Under onsdagen 29 september sänds det första avsnittet av den 16:e säsongen av tittarfavoriten Bonde söker fru. På realityprogrammets 15-årsjubileum passade kanalen på att följa upp klassiska Bonde söker fru-par där förhållandet hållit och höra hur det gått sen deras medverkan i programmet.

Det här vet vi om vad som hänt i deras liv sen sist!

Bonde söker fru 2021: Här är årets bönder som söker kärleken!

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson – från 2018

Susanna Karlsson blev snabbt en tittarfavorit under sin medverkan, och idag följer närmare 80 tusen personer henne på Instagram. Ungefär ett år efter Bonde söker fru friade Hannes till henne där mitt i kohagen och planen var att de skulle gifta sig redan året där på.

Dessvärre kom coronapandemin kom emellan, så de är ännu fortfarande "bara" förlovade. Kärleken blommar ändå verkar det som eftersom de i augusti fick sonen Tor tillsammans. Susannas gravidresa var på gott och ont väldigt uppmärksammad på sociala medier, då hon fram mot slutet fick motta en hel del elaka kommentarer om hennes gravidmage.

Sebastian Liljeblad och Petra Liljeblad – från 2017

I programmet säger Sebastian att han förstod att han älskade henne direkt när han såg hennes brev. Petra fick dock kalla fötter inför speeddatingen och hoppade av, då konkurrensen skrämde henne.

Men eftersom Sebastian inte kunde släppa henne efter det brev han fått bad han produktionen att styra upp ett möte. Något som blev lyckat, eftersom de idag är gifta och har en dotter samt ett till barn i magen.

Joacim Rickling och Caroline Kejbert – från 2017

Caroline Kejbert har likt Susanna Karlsson blivit omåttligt populär på sociala medier sedan sin medverkan i programmet. Efter säsongen fick de som första barn i Bonde söker frus historia dessutom sin egen tv-serie som hette Bondeparet, vilken gick på TV4 Play.

Caroline är i skrivande stund gravid i vecka 26 med parets andra barn och de bor tillsammans på Joacims gamla släktgård. De är inte ännu gifta, men i uppföljningsprogrammet från 15-årsjubileumet nämner Joacim Rickling att han har lite planer.

Nils-Olof Olsson och Carina Tropp – från 2013

Nils-Olof ska ha levt ett ungkarlsliv innan han i programmet snabbt föll för Carina. Efter programmet gick allt i rasande takt och paret hann både förlova, gifta sig och bli gravida innan loppet av några månader. Giftermålet och förlovningen skedde dessutom helt spontant på samma dag.

Nils-Olof skulle spela med sitt band på en gudstjänst i kyrkan, varpå han frågade arrangören om det fanns någon ledig präst som kunde viga dem. Kort därpå fick han upp Carina på scen och frågade om hon ville gifta sig – vilket hon väldigt gärna ville.

Nils-Olof Olsson och Carina Tropp med deras son

Nils-Olof Olsson och Carina Tropp med deras son. Foto: Carinas blogg hos Allt för föräldrar.

Mikael Larsson och Marita Larsson – från 2006

Michael var en av de bönder som var med i den allra första säsongen av Bonde söker fru. Deras möte ledde redan samma år till det första tv-sända bondebröllopet, något som nu 15 år senare verkar flyta på stadigt.

För fyra år sen drabbades dessvärre köttbonden Mikael av en hjärntumör, vilken upptäcktes tack vare att frun Marita tvingade han till läkaren, berättar han för Aftonbladet. Idag mår han under omständigheterna bra.

Marita och Mikael står på gården med sina två hundar

Marita och Mikael Larsson med sina två hundar. Foto: Johan Främst/Aftonbladet.

Källa: Instagram/TV4/Aftonbladet.

Foto: Instagram/Privat/Aftonbladet.

Utvald läsning