Film och TVKändisnyheterNyheterPodd

Biggest Loser: Så har det gått för förra säsongens deltagare

04 sep, 2017 
Fyra av de gamla deltagarna ska bli föräldrar, två har gift sig och en satsar på karriär som soloartist – men hur har det gått med vikten?
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Måndag den 4 september drar en ny säsong av vikttävlingsprogrammet ”Biggest Loser” igång – den här gången en VIP-version där ett gäng kända svenska profiler tävlar mot varandra.

Några av deltagarna är sångerskan Anna Book, före detta väckelsepredikanten Runar Sörgaard och stylisten Jonas Hallberg.

Läs också: Här är deltagarna i årets ”Biggest loser VIP”

Vinnaren av den förra säsongen heter Michael Fridebäck, som lyckades tappa otroliga 58,8 kilo! Men hur har det gått för gänget från den förra säsongen av programmet?

Se ocksåFängelse, depression – det hände deltagarna i Biggest Loser sen.

Här kan du se nya bilder på de tidigare deltagarna!

Vinnaren, Michael Fridebäck, har hållit igång träningen, och delar på sin Intsagram med sig av inspirerande träningsbilder:

Michael stod i finalen med Simon Axelsson, som sammanlagt gick ner 57,7 kilo under tävlingen. Även han har lyckats hålla vikten, och nu satsar han på att nå landslaget i rugby.

Annons

– Absolut vill jag satsa på att nå landslaget. Det är en bra bit kvar, men jag är villig att lägga ner den tiden som krävs, sa han till Stockholm Direkt i juni i år.

Så här ser han ut idag:

Tillsammans med dess bägge stod Sebastian Serio Viitanen i finalstudion, efter att ha tappat hela 61 kilo. Träningen och framför allt styrketräning och crossfit ligger honom varmt om hjärtat.

Här delar han med sig av sitt semesterträningspass:

”Detta är en av de saker jag lärt mig på slottet: Träning går att utföra överallt, du behöver inte nödvändigtvis ett gym. En uppförsbacke kan räcka. Mitt trädgårdspass den eftermiddagen var följande:

Annons
  • 5×5 vändor i backen
  • 10 situps
  • 15 Goblet squats
  • 20 Kettlebell swings”

Zandra Spångberg åkte hem relativt tidigt i programmet – men fick sin revansch då hon tog hem Hemmapriset. 43,6 kilo lyckades hon tappa innan finalen. Hon ville bli en hälsosam förebild för sin son – och vi kan väl säga att hon har lyckats! Se själva:

Jennie Hansson kämpade med självförtroendet under sin tid på slottet, och när hon blev utmanad i en duell av Rebecca Carlström om sin plats i tävlingen fick hon åka hem. Hon gick ner 38,2 kilo under tävlingen, och hon har fortsatt kämpa även efteråt.

Annons

”Hjärnspöken har jag fortfarande gott om och jag är inte fysiskt där jag vill vara just nu.. Men jag är iallafall påväg emot något som är så mycket bättre än vad den (otroligt) destruktiva tjejen startade med för ett år sedan! ”, skriver Jennie på sin Instagram.

Rebecca Carlström åkte ur tävlingen med tog sig tillbaka i Andra Chansen, när hon slog ut Jennie Hansson i en duell. Hon var den tjej som klarade sig längst, och gick sammanlagt ner 38,6 kilo. Hennes mål var att gå ner tillräckligt i vikt för att kunna bli gravid. Och gissa vad – hennes mål är på väg att bli verklighet:

Annons

”Dem sista veckorna har verkligen gått superfort & imorgon går vi redan in i vecka 18!”, skriver hon med en bild på mammamagen på sin Instagram: Grattis Rebecca!

Lisen Saldes var först att åka ut ur tävlingen, men lyckades bra även på egen hand. Fram till finalen gick hon ned 23,8 kilo. Något hon inte trodde när hon gick in i tävlingen var att hon skulle hitta kärleken – vilket hon fann i deltagaren Pontus Björman!

Paret väntar nu barn, Lisen gick just in i vecka 28.

Annons

Pontus Björman, numer alltså blivande pappa, lyckades gå ner sammanlagt 51,2 kilo under tävlingen. Numer ger han ut musik under sitt artistnamn Anjo.

Norrlänningen Ludvig Johansson lyckades tappa hela 47,6 kilo under sin viktresa i ”Biggest Loser”. Idag är även han blivande pappa – till tvillingar! Han och flickvännen bor numer i Tyresö utanför Stockholm och har gått in i vecka 12.

Annons

Läs också: Biggest loser: Därför går deltagarna upp i vikt igen

Cathrine Söderström vägde in på 126,3 kilo – och slutade på 89,4 kilo. Hela 36,9 kilo tappade hon alltså. Hon håller igång med promenader – men har också haft fullt upp med bröllopsplanerande! Under sommaren har hon gift sig med sin pojkvän Simon. Grattis Catherine!

Annons

Jinnie Skoog hade två små barn när hon gick in på slottet och vägde 143,6 kilo. Vid finalen vägde hon 111,4 kilo, och hade alltså blivit 32,2 kilo mindre! I våras gifte hon sig med sambon Jörgen – och på möhippan fick hon bland annat boxas med MMA-sportaren Simon Sköld!

Läs också: Biggest loser-tränaren: Sanningen om viktrasen

Annons

Jonas Barkhult, kocken med mustaschen, lyckades tappa 37,8 kilo under programmets gång, och hängde med längre i tävlingen än han själv trodde! Idag jobbar han hårt för att nå sina mål, bland annat genom träning. Heja Jonas!

Zandra Östergren gick ner fantastiska 36,3 kilo under ”Biggest Loser”-tävlingen. Efter en paus från den regelbundna träningen är hon nu redo att komma igång igen – men viktnedgången har hon lyckats hålla!

Annons

”Jag har haft en lång paus från att träna regelbundet nu, en paus som jag verkligen behövde men nu är det dags igen vilket känns grymt!! Förändringen ett år senare är faktiskt bestående, något jag var väldigt orolig för att den inte skulle vara. Jag har använt senaste 7 månaderna till personlig utveckling och jobbat hårt med mig själv. Är inte klar på långa väger men jag gör det fan bra och jag tar det jävligt seriöst!, skriver hon på Instagram

Fantastiskt bra jobbat av alla deltagare! Nu önskar vi nästa gäng lycka till!

Annons