Anders Timell och hans hustru har ångrat sig – ska inte längre skiljas

Charlotte Wiktorsson och Anders Timell bredvid varandra.
1:12

Efter reklamen: 5 oväntade saker som kan öka risken för skilsmässa

(1:12)

Det var i augusti som radioprofilen och krögaren Anders Timells fru Charlotte Wiktorsson skickade in ansökan om skilsmässa. Detta bara några veckor efter att paret firat tre år som gifta. Eftersom paret har två gemensamma barn begärdes betänketid i samband med att de skickade in ansökan.

Nu har dock paret ändrat sig. Knappt tre månader efter ansökan har Charlotte mejlat tingsrätten för att dra tillbaka skilsmässoansökan, detta enligt Aftonbladet. Återkallelsen av ansökan genomfördes innan betänketiden gått ut och tingsrätten har därför avskrivit ärendet.

Förlovade sig i smyg

Anders och Charlotte har haft en intensiv kärleksresa. I januari 2017 offentliggjordes deras förlovning, de hade de förlovat sig under en kärlekssemester på Zanzibar. Efter förlovningen berättade Anders om den i Mix Megapols sändning.
– Jag har aldrig gjort sånt här förut. Vi satt vid ett bord. Jag sa: Kan du tänka dig att gifta dig med mig? Hon började gråta, jag blev grinfärdig också. Vi började gråta båda två, sa han då.

5 tecken på att din partner går i tankarna om att vilja separera

I augusti 2018 gifte sig paret i Ulriksdals Slottskapell med gäster som programledaren Gry Forssell och fotbollsjournalisten Olof Lundh närvarande. Anders Timell pratade före giftermålet om hur han ville vara som man i äktenskapet.
– Jag är lite självisk med mina saker. Jag försöker bättra mig och inte göra samma fel i min nya relation, som jag gjorde i mina förra relationer, sa han då i Fyllepodden.

Anders Timells och Charlotte Wiktorssons barn

Anders Timell har sedan tidigare en vuxen son, Kim Timell. Anders och Charlotte har två tillsammans – de fick sitt första barn samma år som de förlovade sig, 2017, och i november 2020 fick de sitt andra barn.“Kim och Julie har fått ett syskon”, skrev Anders då i sitt instagraminlägg med en bild på barnfötter.

Redaktionens tips
Anders Timell och Charlotte Wiktorsson skiljer sig efter tre år
6 personlighetsdrag som ökar risken för skilsmässa
5 gemensamma nämnare hos par som skiljer sig