Annons

Annons

Häng med på MåBra-resa till Spanska solkusten – en resa för kropp och själ!

Häng med på vår hälso- och träningsresa till spanska solkusten i november!

Häng med på vår hälso- och träningsresa till spanska solkusten i november!

Följ med MåBra på årets roligaste och mest givande vecka. Vi åker till Spanska Solkusten och laddar batterierna inför vintern. Kom hem starkare och gladare med massor av ny energi, nya verktyg och en känsla av att allt är möjligt!

Tänk en vecka fullproppad av roliga och givande föreläsningar och aktiviteter att välja på. Tänk rolig träning och dans utomhus med solen i ansiktet. Tänk skön yoga och meditation i soluppgången varje morgon. Tänk en massa spännande och inspirerande profiler som ger oss verktyg för att stärka oss mentalt. Tänk många nya vänner, sångstunder, roliga och goda middagar tillsammans. Tänk fantastisk vandring i bergen. Tänk massor av skratt och underhållning.

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Tänk en underbart härlig och stärkande vecka som fyller på våra batterier och ger oss massor av ny energi för nästa vinter.

Allt det här få du om du följer med på MåBra:s Kom i form-vecka till spanska solkusten. En perfekt resa för alla oss som både vill ta hand om oss och samtidigt njuta och ha kul. Åk ensam, åk med kompisen, åk mamma–dotter.

Hoppas att du vill följa med oss!

/Liselotte Stålberg, chefredaktör MåBra

Vill du följa med på resan? Boka här!

 

ALLT DET HÄR FÅR DU:

 • Prova olika sorters träning och dans.
 • Inspirerande föreläsningar och workshops.
 • Hitta din inre stryka med mental coachning.
 • Hälsoinspiration.
 • Börja springa-skola.
 • Yoga och meditation.
 • Vandringsdag i bergen.
 • Provning Serranoskinka med vin.
 • Sjunga dig lycklig.
 • Testa skrattyoga, mm.
 • Aqua fun i poolen.
 • Stavgångs-, promenad- och joggingturer.
 • Rädda ryggen-kunskap.
 • Sola, bada och njuta av god mat.
 • Träffa nya vänner.
 • Aha-upplevelser och nya utmaningar.
 • Träningsmatta.
 • Gemensamma middagar.
 • Kvällsunderhållning.
 • Ett besök på hotellets Spa, samt rabatt på behandlingar.
 • Massor av skratt.
 • Myskväll med allsång.

Höjdpunkter:

✓ All inclusive på hotellet.
✓ Inspirerande profiler och givande föreläsningar/workshops.
✓ Massor av rolig träning för både nybörjare och mer träningsvana.
✓ Skratta och sjung dig lycklig!

Mer info om resan:

När: 17–24 november 2018.

Var: Playa Granada Club Resort & Spa, Andalusien, Spanska solkusten. Hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical, nedanför bergskedjan Sierra Nevada – som har 320 soldagar/år.

Medeltemperatur i november: 20 grader.

Pris: 14 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Vad som ingår: Flyg, boende med All inclusive, transfer, träningsmatta och fullspäckat träningsprogram, utflykter och inspirerande föreläsningar/workshops.

 

Profilerna som hänger med och inspirerar:

Martina Haag, författare, skådespelare & löpare

Martina kan få vem som helst att börja springa – och gilla det! Här få du veta hemligheterna. Dessutom får hon oss att skratta och att känna igen oss i livets upp- och nergångar.

Ann Wilson, dansare

Härliga Ann, känd från Lets dance-juryn, kan få vem som helst att hitta dansfeelingen. Med Ann dansar vi en och en till allt från disco och afrikanska rytmer till flamenco. Och alla kan hänga med!

Elizabeth Kuylenstierna, coach, föreläsare & författare

Elizabeth är en av Sveriges bästa föreläsare och författare till succéer som ”Good enough” Hon lär oss att bli bättre på självledarskap, på att hantera prestationsångest och kontrollbehov. Så att vi kan bli mer avslappade, ha roligare och leva mer i nuet.

 

Gunnar Söderström, träningscoach, naprapat, föreläsare

En av Sveriges mest inspirerande tränare och föreläsare. Ger oss en bra känsla, får oss att älska träning och att prova nytt. Gunnar ger oss också verktyg för en smärtfri rygg och får oss att hitta vår inre stryka och att våga vara bra.

Lili Öst, mental coach & artist

Efter en utbrändhet sadlade hon om från artist till mental coach. Lili får oss att tänka annorlunda och lär oss hur vi kan förändra våra liv med hjälp av tankens kraft och hur vi kan få attraktionslagen att jobba till vår fördel.

Ann-Sofie ”Pippi” Karlsson, träningscoach och yogalärare

En stjärna på träningshimlen. Med härliga Pippi får vi testa olika typer av yoga, core, pilates, zumba+, slowcross, triggerpunktsmassage och massor av annat kul. Våga också testa skrattyogan!

Liselotte Stålberg, MåBra:s chefredaktör

Liselotte lär oss succémetoderna som hjälpt henne att få bättre relationer, mindre stress och mer glädje i vardagen. Enkla verktyg som funkar både i jobbet och privatlivet!

 

Anna Sundesten, kostrådgivare, PT och redaktör på MåBra

Anna är MåBra:s egen profil inom sund mat och träning. Hon inspirerar oss till bra matvanor utan förbud eller måsten – och bjuder in till träning som passar alla.

 

Challe (Charlotte) Lundholm, yogalärare och resan värd

Med en medicinsk typ av yoga, som alla kan göra, lär Challe oss att andas rätt, meditera, stärka nervsystem och få koll på hormonerna. Hon ger dig verktyg för ett lugnare, starkare, friskare och gladare liv och vill inspirera oss att ta för oss, skratta och att njuta av livet!

 

 

 

Hotellets egna aktiviteter

Utöver det ordinarie programmet så finns ett stort utbud aktiviteter att välja från på Playa Granada Club Resort and Spa. Här kan du till exempel:

 • Spela tennis
 • Träna på hotellets gym
 • Spela fotboll, pingis, volleyboll och golf (en 18-hålsbana finns i anslutning till hotellet)
 • Testa på bågskytte
 • Besöka hotellets spa, där finns behandlingar så om massage m.m. inomhuspool, jacuzzi, ångbastu och relaxavdelning, mot en extra kostnad.

 

Om Costa Tropical

Costa tropical är en subtropisk zon i Spanien som sträcker sig från Nerja och öster ut till Motril, en sträcka på cirka tre mil. I detta område har man de mildaste vintrarna i hela Europa tack vare närheten till Sierra Nevadas höga toppar som skyddar mot kalla nordvindar och inte släpper igenom den varma luften från Medelhavet. Många tropiska frukter, bland annat avokado, odlas i detta område.

 

Om hotellet

Playa Granada Club Resort ****

Rector Pascual Rivas Carrera, 1
18613 Motril

Det fyrstjärniga hotellet ligger i Andalusien, 3,5 km utanför Motril, direkt vid stranden på Spanska sydkusten nedanför bergskedjan Sierra Nevada. Kuststräckan kallas Costa tropical och har 320 soldagar per år. Här kan du njuta vid de två poolerna i en miljö med härliga gräsytor, bra mat med all inclusive och möjligheter till egna aktiviteter som tennis och golf och utflykter.

På hotellet finns spa, fina rum, havsutsikt.

 

Vill du följa med på resan? Boka här!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…