SömnMindfulnessOnt i magenVätskebristHuvudvärk

Slutsåld: Följ med oss på MåBra-resa till soliga Kreta i maj 2024

14 nov, 2023 
MåBra Redaktionen
Nu har du chansen att uppleva en vecka utöver det vanliga. På MåBra:s uppskattade träningsresa till Kreta finns det något för alla. Träna, skratta, vila och njut av pulshöjande pass, sköna dansklasser och återhämtande yoga tillsammans med nya vänner.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Träningsresan du inte får missa! I maj 2024 återvänder vi till Kreta tillsammans med TUI och några av landets bästa hälsoprofiler. På plats väntar Greklands ljuvliga försommarklimat och det fantastiska hotellet Blue Star Euphoria Resort på oss.

Fakta om MåBra-resan till Kreta

Datum: 09/05/24 – 16/05/24

Avresa: Stockholm/ Köpenhamn/ Luleå

Resmål: Kreta, Grekland

Hotell: Blue Star Euphoria Resort

Måltider: All inclusive

Pris: 18.995 SEK/person för del i dubbelrum enkelrumstillägg + 4000 SEK

Läs mer och boka direkt här!

Veckan bjuder på en svårslagen miljö: vi njuter av service i världsklass och generös ultra all-inclusive, där all välsmakande mat och god dryck är inkluderad. Samtliga träningspass sker utomhus, så här får du chansen att yoga till soluppgången i sällskap med fågelkvitter och njuta av pulshöjande pass med gräs under fötterna och härlig havsutsikt.

Allt detta ingår i resan

 • Flyg t/r från avreseorterna Stockholm/Köpenhamn/Luleå
 • Del i dubbelrum på femstjärniga hotellet Euphoria, Kreta
 • Transfer
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage
 • Ultra all Inclusive
 • Yoga och meditation
 • Mängder av tränings- och danspass
 • Vattengympa
 • Löparskola
 • Stresshantering
 • Work shops
 • Hälsoinspiration
 • Tips & verktyg för nya fina vanor
 • Träningsmatta och gympapåse
 • Gemensamma promenader och löprundor
 • Gemensamma måltider
 • Härlig kvällsunderhållning
 • Inspirerande föreläsningar och workshops
 • Lyxig goodie bag att ta med hem
Annons

Läs mer och boka direkt här!

Vi erbjuder ett fullspäckat schema, där du själv väljer fritt mellan alla aktiviteter. Kanske passar aqua fun, zumba och löpträning bra ena dagen, och en kurs i stresshantering, soma move och skön stretch-yoga bättre den andra. Oavsett hur du lägger upp din dag så avrundas den med gemensamt mingel vid poolen innan vi tar oss an kvällens aktivitet. Innan våra uppskattade middagssittningar har vi antingen en föreläsning eller underhållning, och för den med ork kvar glittrar discokvällarna!

Resan passar alla oavsett tidigare träningserfarenhet, du väljer själv var du vill sätta ribban under veckan och hur många pass du vill delta i. Åk själv, ta med din bästa vän eller varför inte hela kompisgänget för en veckas träningsglädje! Resan passar dig som älskar all sorts rörelse, vill träffa nya vänner och samtidigt fylla på med ny inspiration och energi.

Så kan en dag på träningsresa se ut:

08:00: Morgonyoga
08:00: Powerwalk
09:30: Rumpa & lår
11:15: Latindans
11:15: Löpning
12:00: Tabata

LUNCH OCH SIESTA

14:00: Core
14:45: Stark rygg
15.30: Vattengympa
16:15: Showdans
18:30: Mingel och bubbel
19:00: Föreläsning

MIDDAG

Dagarna under veckan kommer ha ett varierat program, det här är ett exempel på hur en dag kan se ut. Ett exakt veckoprogram skickas ut före avresa.

Annons

Läs mer och boka direkt här!

Vi följer med på MåBra-resan!

Vad vore veckan utan Sveriges härligaste föreläsare, inspiratörer och instruktörer? Här är gänget som hänger med till Kreta 2024:

(observera att vår instruktörstrupp kan växa över tid, håll utkik här för att ta del av nya namn!)

Leila Söderholm

En av Sveriges mest folkkära och omtyckta hälsoexperter, hon har svart bälte i att inspirera andra till bättre vanor. Leila syns frekvent i media som expert, bland annat i MåBra, på TV4 och i Aftonbladet. Träning med Leila är roligt, enkelt, lustfyllt och effektivt. Med Leila tränar och lär vi oss hur vi ska lura vår hjärna, få kroppen att känna sig pigg och nå de mål vi har satt upp. Under veckan får vi också njuta av hennes uppskattade föreläsning.

Laila Adèle

Underbara Laila är både sångerska, musikalartist och dansare. Var beredd på rysningar och ståpäls, Lailas röst lämnar ingen oberörd! Hon har medverkat i Melodifestivalen, lånat ut sin röst till många olika filmer, släppt skivor och är superaktuell med showen från Duvemåla till Broadway. Laila är en underbart pedagogisk danslärare som ger oss dans kryddat med sin underbara snabbtänkta humor. Självklart kommer hon att förgylla vistelsen från scenen med sin sång.

Titti Mermer

Titti får alla att le oavsett om det är dans eller träning! Med sin otroliga energi och engagemang tar hon gruppträningen till nya nivåer. Svett kärlek och glädje kännetecknar hennes pass där alla är välkomna oavsett om du väljer latinska rytmer eller utmanande booty-träning.

Sandra Hiort

Peter Assarsson

MåBra:s träningsredaktör har i många år inspirerat till träning och rörelseglädje, bland annat i hälsomagasin. Hon är friskvårdskonsult, personlig tränare, kostrådgivare och stresspedagog. Hon brinner för att hjälpa alla hitta bästa träningen och tekniken för just dem. Allt för ett liv i balans. Sandra lär dig allt ifrån att hitta tekniken i löpningen som gör det lättare och roligare att springa till hur roligt det kan vara att utmana sig själv och verkligen ta ut sig på ett träningspass. Allt med smart, hållbar träning som håller dig stark, snabb och skadefri.

Ann-Charlott Pavval

Ann-Charlott Pavval är den samiska glädjespridaren från Norrbotten som med sin härliga energi ger dig en unik chans att lära dig allt om stresshantering & återhämtning. Med sitt unika sätt att visuellt beskriva svåra fakta ökar hon din förmåga att tolka kroppens & hjärnans signaler. AnnCha håller inspirerande föreläsningar, workshop samt guidar dig i lugn yinyoga, andning och varandets energi. På resan har du en unik möjlighet att dagligen förkovra dig och få konkreta verktyg för att hantera stress och press.

Jennie Sandberg

Vad vore en MåBra-resa utan delar av redaktionen? Vår chefredaktör Jennie Sandberg, med stor erfarenhet från träningsresor, är på plats och fungerar som både reseledare och konferencier. Under veckan ser också hon och Sandra till att vi får extra fina reportagebilder och filmade minnen från våra dagar tillsammans.

Carolina Enberg

Redan som 15-åring hittade Carolina sin passion för rörelseglädje. Full av kompetens och kreativ energi arbetar hon nu med helhetshälsa. Tillsammans med henne får du lära dig mer om stresshantering och hormonell balans. Du får också testa psotural yoga, vattenträning, pilates och högintensiva klasser.

Johan Ullman

Det är så lyxigt att ha med Johan, vars medicinska bakgrund med specialisering inom idrottsmedicin ger dig trygg och effektiv träning. Johan Ullman har enormt lång erfarenhet och många utbildningar inom träning, näring och kan i princip allt om kroppen. Här får du träna roliga och smarta pass i alla svårighetsgrader. Johans föreläsning ger dig ny kunskap, konkreta metoder att öka hälsan och du har möjlighet att ställa de frågor du undrat över länge.

Foto: Peter Assarsson, Kitty Lingmerth, Andrea Jonson, Peter Malmrup/TUI

Läs mer och boka direkt här!

Annons